e
sv

Google’ın Yeni Amiral Gemisi Olacak Pixel 8 Pro’nun Tasarımı Ortaya Çıktı: Dört Arka Kamerayla Gelebilir!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Google’ın yakın zamanda tanıtacağı Pixel 8 Pro’nun tasarımı çıktı. Görüntüler, kamera aygıtları üzerinde önemli değişikliklerin olabileceğini gösterdi.

ABD’li teknoloji devi Google, bu yıl Piksel 8 olarak adlandırılacak yeni amiral gemisi telefonlarını bizlerle buluşturacak. Dolaşan anlatımlar, Pixel 8 ve Pixel 8 Pro’dan beklenen yeni telefonların oldukça iddialı özellikleriyle gelebileceğini gösteriyordu.

Şimdi ise serininin en güçlü üyesi olacak Pixel 8 Pro’nun tasarımının nasıl gördüklerini gösteren görüntüler ortaya çıktı. OnLeaks ve Smartpix tarafından yazılan görseller, yeni cihazda ne gibi şekillerde göreceğimizi gösteriyor.

Pixel 8 Pro böyle gözükebilir

Görüntülerini incelediğimizde, aygıtları yeniden kullanmak bir gövde ve daha yuvarlak köşelere sahip olabileceği görülüyor. Bunun yanı sıra en çok gözetleyen çarpanı, arka kamera bölgesinde olduğunu görüyor. Bu kamera bölümleri, tek bir oval alana yayılan. Pixel 7 Pro’da ise arka kameraların ayrı ayrı yerleştirildiğini gördük.

Öte yandan Pixel 8 Pro’nun arkasında üçlü kamera kurulumuna ek olarak flaşın altında bir tane daha sensörü dikkatlerden kaçmıyor. Bu sensörün ne olacağı hakkında şu an için herhangi bir bilgi yok. Bir derinlik veya makro algılamayı, hatta tamamen yeni bir teknolojiyle karşılaşabileceğimizi başarabiliriz. Google’ın buraya ne eklediğini telefon tanıtıldığında kaldırıldı.

Olanların yanı sıra ön taraftaki delikli ekran tasarımıyla karşılaşabiliriz. Ayrıca görüntüler, Pixel 7 Pro’daki karmaşık ekran karşısında yeni cihazda daha düz bir ekranla karşılaşabileceğimizi de ortaya koyar. Telefonda 6,52 inçlik Beklemede kalmasını beklemediğini ekleyelim.

Cihazın diğer ayrıntıları hakkında ise şu bir için gemimiz oldukça kısıtlı. Smartprix, Pixel 8 Pro’nun Samsung’un 3nm teknolojisine dayalı Google Tensör G3 işlemciyle gelebileceğini söylerken önceki kamera hakkında önceki nesillere göre daha ciddi tabloların özelliklerini belirtiyor.

Pixel 8’in ilk tanıtım tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak Google’ın yakın zamanda bu yılki I/O açıklamaları 10 Mayıs’ta gerçekleştireceğini duyurmasıyla, telefonların da bu etkinlikte tanıtılabileceği söylemleri bir hayli arttı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.