e
sv

GTA 6’ya Dair Yeni Gelişme: Oyunun İlk Derecelendirmesi Ortaya Çıktı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bir sonraki GTA oyunu muhtemelen şu anda dünyanın en çok beklenen oyunu. Oyunun çıkışı kaçınılmaz olarak yaklaştıkça, oyunu bekleyenler daha fazla bilgi için ellerinden gelen her yere bakmaya başlıyor.

Rockstar henüz bir açıklama yapmamış olsa da oyunla ilgili yeni bir gelişme var. Avustralya Derecelendirme Kurulu tarafından GTA 6 için bir derecelendirme yapıldığı görüldü.

Avustralya Derecelendirme Ajansı GTA 6’ya MA-15+ Verdi

GTA 6 Hakkında Yeni Gelişme: Oyunun İlk Reytingi Ortaya Çıktı!

Avustralya Derecelendirme Kurulu oyunu bu yılın başlarında, kesin olarak 2 Nisan’da derecelendirdi. Avustralya Derecelendirme Kurulu oyuna “güçlü seks sahneleri” ve “güçlü uyuşturucu kullanımı” nedeniyle MA-15+ derecesi verdi.

Grand Theft Auto V’e aynı kurum tarafından “yüksek etkili temalar, uyuşturucu kullanımı, şiddet ve seks”in yanı sıra sert dil ve çıplaklık nedeniyle R-18+ derecesi verildiğini de belirtmekte fayda var.

Elbette bu derecelendirme oyun yayınlanana veya duyurulana kadar değişebilir ancak şu anda oyun ve tema hakkında fikir vermesi açısından oldukça önemli.

Beklenen GTA 6 ne zaman çıkacak?
OYUN

Beklenen GTA 6 ne zaman çıkacak?

GTA 6’nın ne zaman çıkacağı sorusunun cevabı uzun zamandır dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından merak ediliyordu.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.