e
sv

GTA Online’a Yeni Hikaye Görevleri Ekleniyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Popüler açık dünya oyunu Grand Theft Auto 5’in çevrim içi modu GTA Online’a yeni hikaye görevleri eklenecek. The Last Dosesinin güncellemesinin bir parçası beş farklı görev olacak, Los Santos Drug Wars isimli hikayeyi tamamlayacak. buralardaki söz konusu hikaye korunacak.

Video oyunu sektörü en önemli işletmelerden biri olan Rockstar Games, yeni GTA Online içerikleri ile ilgili oldukça önemli bilgiler paylaştı. Yapılan GTA 5’in çevrim içi modu olan Grand Theft Auto Online’a beş adet görevin ekleneceği belirtildi.

İlk olarak 2022 yılının aralık ayında yayınlandı ve o başlığından beri pek çok güncelleme alan The Last Dose isimli genişlemenin bir parçası olacak. Peki, kripto para popülerliğini sürdürmeyi başaran GTA Online’a yeni görevler ne zaman eklenecek?

GTA Online’a Yeni Hikaye Görevleri Ne Zaman Gelecek?

Los Santos Drug Wars içeren yeni görevliler: The Last Dose, 16 Mart tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC platformları için çıkacak. Rockstar Games ayrıca söz konusu yeni güncelleme ile ilgili tanıtım videosunu da yayımladı.

Kısa süre içinde 1 milyonu aşkın görüntülenme hızına ulaşan video 30 saniye uzunluğunda. 14 bin beğeni alan videosunu aşağıda yer alan oynatıcı üzerinden izleyin.

Grand Theft Auto Online’a gelecek yeni güncelleme hakkında ne geçmişi var? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.