e
sv

iPhone 15 Serisi Türkiye’de Satışa Sunuldu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple, iPhone 15 serisi akıllı telefonlarını Türkiye’de resmi olarak satışa sundu. Tüketiciler şu anda bu akıllı telefonları satın alıp kullanmaya başlayabilirler.

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın 12 Eylül’de lansmanını yaptığı iPhone 15 serisi için uzun zamandır beklenen gün geldi. Şirket, yeni telefonlarını tanıttı. Türkiye’de resmi olarak satışa sunuldu. Kullanıcılar bugün itibarıyla iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinden birini satın alabilecek. kullanmaya başlayabilirler.

Apple’ın iPhone 15 serisi, 49.999 TL‘dan başlayan fiyatları var. Serinin en donanımlı versiyonu olan 1TB iPhone 15 Pro Max’i satın almak isteyen bir kullanıcının 92.999 TL ödeme yapması gerekecek. Telefonu zaten Apple’ın kendi web sitesinden sipariş ettiyseniz, teslimat süreciniz çoktan başladı. Sipariş kodu ile takip etmenizi öneririz.

Ancak ortada büyük bir sorun var: Apple’ın kendi satışları için bekleme süresi çok uzun.

iPhone 15 Türkiye'de satışa sunuldu

Apple’ın web sitesini kontrol ettiğimizde, diğer teknoloji Perakendeciler Daha avantajlı durumda olduklarını görüyoruz. Çünkü iPhone 15’i bugün Apple’ın kendi web sitesinden sipariş verirseniz çok uzun bir bekleme süresiyle karşılaşırsınız. Bu içerikte;

  • iPhone 15 ve iPhone 15 Plus için 5-6 hafta
  • iPhone 15 Pro için 6-7 hafta
  • iPhone 15 Pro Max için 7-8 hafta

bekleme süresi gösterilir. Diğer teknoloji perakendecilerine baktığımızda Kargo bugün yapılabilir Bilgileri görüyoruz. Bunun tamamen stoklarla ilgili olduğunu unutmamak gerekiyor. Birkaç saat sonra telefonlar üçüncü taraf perakendecilerde de satışa sunuldu. tükendiğini görüyoruz.

Bu sırada; İstanbul’da yaşayan bireyler iPhone 15 konusunda endişeli onlar daha şanslı. Apple’ın İstanbul’daki mağazalarını ziyaret ederseniz bu akıllı telefonları hemen satın alabilirsiniz.

iPhone 15 modellerinin özellikleri ve fiyatları için:

ALAKALI HABERLER

iPhone 15 ve iPhone 15 Plus Tanıtıldı! İşte tüm özellikleri ve Türkiye fiyatı

ALAKALI HABERLER

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max Tanıtıldı: Şimdiye Kadarki En Pahalı iPhone!

iPhone 15 almalı mıyım? diyenler için hazırladığımız inceleme videosu için:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.