e
sv

Her Çığlık Attığınızda Yeniden Başlamaya Zorlayan DON’T SCREAM Duyuruldu!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni bir bağımsız korku oyunu ÇIĞLIK ATMAYINHer çığlık attığınızda sizi oyunu baştan oynamaya zorluyor.

Eğer korku oyunlarından hoşlanan ve denenmemişi denemekten hoşlanan oyunculardan biriyseniz, Don’t Scream size aradığınızı verebilir.

2021 yılında piyasaya sürülen Before Your Eyes, web kameranızın benzersiz bir şekilde kullanılmasıyla geliştirildi ve her göz kırpışınızda oyunda bir dizi efekt oluşmasına neden oldu. Artık benzer teknolojiyi kullanan bağımsız bir oyunumuz var.

Mikrofonunuzu sesinizi almak için kullanan DON’T SREAM, öngörülemeyen anlarda sizi korkuyla yüzleştiriyor ve adından da anlaşılacağı gibi çığlık atmamanızı istiyor.

ÇIĞLIK YAPMAYIN Fragman

Tamamı Unreal Engine 5 ile işlenen ve 90’lı yılların video kameralarından ilham alınarak tasarlanan oyunda sizden “gizemli Pineview Ormanı”nı 18 dakika boyunca hiç ses çıkarmadan keşfetmeniz isteniyor ancak zaman yalnızca hareket ettiğinizde akıyor, dolayısıyla boşta duramıyorsunuz. 18 dakika.

Mikrofonunuz seçtiğiniz zorluğa göre kalibre edilebilir. Ek olarak, oyun düzinelerce “dinamik korku” içerdiğini ve her oynanışın benzersiz bir deneyim sunduğunu iddia ediyor.

Oyun şu anda erken erişimde ve planlanan çıkış tarihi 2023. Ayrıca oyunun Steam sayfasına da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

    En İyi Tek Oyunculu Korku Oyunları
OYUN

En İyi Tek Oyunculu Korku Oyunları

Korku türünün yeniden yükselişe geçtiğini söyleyebiliriz. Birçok tek oyunculu korku oyunu yeniden gündeme geldi. Bazıları yeniden yapım olacak, bazıları ise önümüzdeki yıllarda bizlerle buluşacak.

Peki siz bu korku oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.