e
sv

HITMAN Serisinin Yaratıcısından Yeni RPG Oyunu Geliyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Suikast oyunları konusunda janranın lideri olarak görülen TETİKÇİ evin yaratıcısı IO Etkileşimli’bir sonraki projede, uzun süredir merakla beklenendu. Başarılı yapımcı şirket, bugün bombayı patlattı.

Hitman GİT

Hitman GİT

Hitman GO, Windows 8.1 üzeri bilgisayar ve tabletinize indirip oynayacağınız en iyi suikast oyunu.

indir

IO Interactive, internet sitelerinde yeni bir çevrim içi RPG oyunu üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Peki, nasıl bir oyun bizi bekliyor? Gelin beraber inceleyelim.

Çevrim İçi RPG Oyunu Olacak

IO Etkileşimli, özellikle simülasyon düzeyinde suikast oyunları yapan bir firma olarak tanıtıyor. Bugün şirketin çevrim içi bir RPG oyunu üzerinde kurgulanan anlatımı, oyun dünyasını bir hayli şaşırttı.

Şimdilik oyunun hikayesi, çıkış tarihi veya mekanikleri hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak şirketlerin açıklamalarına göre ejderhalar, büyücüler ve krallarla dolu klasik bir fantezi oyunu bizi bekliyor olacak.

Fantezi-rol yapma oyunlarının klasik eserlerinden Fighting Fantasy’den ilham aldıklarını getirdikleri ekip; Kopenhag, Malmö ve Barselona stüdyolarıyla birlikte ortaklaşa olarak büyük bir yola çıktıklarını ifade ediyor.

Windows Central’de 2021’de çıkan bir habere göre Proje Ejderhası kod ismine sahip olacak olan oyun, Destiny 2 ve World of Warcraft benzeri bir çevrim içi RPG olacak. Firma, yakın zamanda oyun hakkında daha fazla bilgi geçtiğini açıkladı.

Hitman 3 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?
OYUN

Hitman 3 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

Oyun dünyası en ikonik ajansı olan 47, bugüne kadar gördüğümüz en iyi sürüme sahip oldu. Hitman 3 ile birlikte efsanevi bir görselliğe kavuşan Hitman markası artık çok daha gerçekçi görünüyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.