e
sv

Huawei P60 Serisinin, Tanıtımına Az Bir Süre Kala Tasarımı Paylaşıldı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Huawei’in amiral gemi serisi P60’ın tasarımına ilişkin görseller, 23 Mart’ta dönüş lansmanına az bir süre kala paylaşıldı.

Çin teknoloji devi Huawei’nin amiral gemi sınıfı olan P bitiş en üyesi olacak olan P60 ailesinin yeni lansmanını 23 Mart’ta gerçekleştirecek. Lansmanına çok az bir süre kala şirketi, telefon tasarımına ufak bir bakış açısı yayınladı.

Bu ufacık bakış, bize yardım tasarımının sunacağı iki temel özelliği gösteriyor. Kamera sistemi ve kasa tasarımı. gelin P60 tüketimi tasarımına birlikte göz atalım.

Huawei P60 işletim sıra dışı kamera ve arka panel tasarımı

Huawei, daha önce hiç böyle tasarımı erkenden yayınlamak gibi bir hamle yapmamıştı. Telefonun alışılmışın dışında bir kamera dizaynı bulunuyor. Bu gördüğünüz devasa bakış açısı, periskop yakınlaştırma yapabiliyor.

Onun da bir araya geldiği arka panel de daha önce neredeyse hiçbir akıllı telefonda görmediğimiz sedef işlemeli gibi bir edinmeye sahip. Tasarım kullanıcı bu cihaz P60’ın devam etmesi Pro öngörüsü olduğu düşünülüyor.

İLGİLİ HABER

Huawei, 5.5G Ürünlerini Duyurdu (Biz de… İşte… 5G Bekliyoruz)

P60 serisi kamera sistemi anlayışı değer bir diğer özellik, ortadaki merceğin kamera kurulumlarının yüksekliğini iki kazanım elde etmesini sağlar ayrı bir kamera tümseğine sahip olmak. Telefon sırt üstü düz bir şekilde yerleştirildiğinde ne kadar yüksek olacağı merak konusu.

Tasarım ve kamera sistemi yanı sıra P60 Pro’nun 6,6 inç 2K BOE OLED ekran ve güçlü Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip olacağı söyleniyor.

Huawei Enjoy 60 da 23 Mart’ta tanıtılacak

Huawei, Enjoy 60 hakkında tasarımı dışında başka bir açıklamaydı. Ancak şirket bilgileri dışında sızdırılan bir posterden danışman HarmonyOS 3.0, 6.000 mAh pil ve 22,5 W şarj desteğiyle görevliler.

:
https://www.gizmochina.com/2023/03/19/huawei-p60-series-official-teaser/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.