e
sv

Instagram Kurucularının Haber Uygulaması Artifact, X ve Threads’e Rakip Oldu: İşte Yeni Özellikler

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Instagram kurucularının geliştirdiği yapay zeka destekli haber akışı platformu Artifact, X (Twitter) ve Threads ile yarıştı. Uygulamaya gönderi paylaşma özelliği eklendi.

Bu yılın başlarında Instagram kurucu ortakları Kevin Systrom ve Mike Krieger şunları söyledi:eser“adlı yeni bir uygulama yayınladılar. Yapay zeka destekli bu uygulama bir haber akışı platformu Olarak hayata geçirildi. Ancak son gelen haberler bu durumun değiştiğini ortaya koyuyor. Çünkü Artifact artık X (eski adıyla Twitter) ve Threads’te mevcut. rakip Bir uygulama olarak hizmet verecek.

Artifact şu ana kadar paylaşıma açık değildi. Bunun yerine farklı haber kaynaklarından içerik listelendi. Ancak bu durum değişti. Kullanıcılar artık doğrudan paylaşım yapabilecek. Bu uygulama kapsamını genişletecektir. Kullanıcılar gönderilerine başlık, fotoğraf ve açıklama metinleri ekleyebilecek. Diğer taraftan; Artifact’te yapılan her gönderi için benzersiz URL’ler yaratılacak. Kullanıcı, Artifact üzerinde yaptığı paylaşımları diğer platformlarda da sunabilecektir.

Artifact’te paylaşılan gönderiler şu şekilde görünecek:

eser

Instagram kurucularının haber akışı platformu, kullanıcılara alışık oldukları deneyimi sunmaya devam edecek. “Postalamak” seçeneği ile yeni gönderi oluşturan kullanıcı, bunu platformda herkese açık olarak paylaşacaktır. Artifact’in yapay zeka desteği, paylaşımlı gönderi yapmanıza olanak sağlar. ilgi alanlarına göre kullanıcılara gösterecek. Ayrıca takipçiler, hesap sahibinin yaptığı tüm gönderilere erişebilecek. Bu hamlenin uygulamaya ne kadar popülerlik kazandıracağını hep birlikte göreceğiz.

ALAKALI HABERLER

Haber Uygulaması Artifact, Tıklama Tuzağı Manşetlerini Tarihe Geçirebilecek Özelliği Duyurdu

Artifact’in yeni özelliği hakkında açıklama yapan isim: üst düzey yöneticilerden Robby Stein’dı bu. Stein, Artifact’in yeni güncellemesinin iOS ve Android kullanıcılarına sunulacağını söyledi. ulaşmak için başladı duyurdu. Güncelleme işlemi tamamlandığında platformun aktif olduğu tüm ülkelerdeki kullanıcılar Artifact üzerinden paylaşım yapabilecek…

Kaynak :
https://www.theverge.com/2023/9/27/23887416/artifact-mike-krieger-code-2023-posts

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.