e
sv

iPhone 14’ün ‘Dynamic Island’ Özelliğini Kopyalayacak İlk Android Telefon Ortaya Çıktı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

realme’nin C-serisine ait yeni bir görünümeda iPhone 14’te gördüğümüz Dynamic Island özelliğinin yer aldığı ortaya çıktı.

Apple, geçmiş eylül ayında iPhone 14 serisini bizlerle buluşturdu. Pek çok yeni özellikle gelen bu seride en çok dikkat çekici ise Pro modellerde yer alan Dinamik Ada idi. Hâliyle hem görüntü hem de işlevsellik açısında oldukça kullanışlı olan bu özellik, birçok kişinin ilgisini çekmişti.

Android kullanıcıları da benzer bir özellik ne zaman telefonlarında gördüklerini merak ediyor. Şimdi ise, sızan yeni görseller, iPhone 14’ün Dynamic Island özelliğinin elden çıkardığın ilk Android telefona sahip olduğunu gösterdi.

realme’nin yeni yardımcılarında Dynamic Island yer alabilir

realme yöneticilerinden Madhav Sheth, bugün Twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu. C-serisine ait olduğu belirtilen bu araçlar görüntüsünde Apple’ın Dynamic Island özelliklerini oldukça benzer bir tasarım olmasına dikkat çekti. Görüntüde, ekranın üst kısmında ada şeklindeki bir bölümün yer aldığı ve gösterdiğini gördüğünü görüyoruz.

Sheth, kısa bir süre sonra bu gönderiyi hesabından sildi. Ancak OnLeaks, özelliğin telefonda nasıl yer alabileceğine dair bir animasyon yayınlandı. Görüntüde, iPhone’a oldukça benzer bir görünüme sahip bir adanın bulunduğu yer görülebiliyor. Tabii ki realme’nin buna daha fazla özelliğini ekleyip eklemeyeceğini bilemiyoruz. Ek olarak özelliğin Sheth tarafından ‘Mini Kapsül‘ olarak adlandırdığını da ekleyelim.

İLGİLİ HABER

iPhone 14 Pro’nun ‘Dynamic Island’ Özelliği Android’e Geldi [Hemen İndirip Deneyebilirsiniz]

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.