e
sv

iPhone 15 Serisinde Bir İlk Daha Göreceğiz: Butonlar Artık Dokunmatik Olacak!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

9to5Mac’in haberine göre iPhone 15 ailesinin üst segmentindeki iPhone 15 Pro’nun ses öğeleri kalkacak, yerine mesajlaşma bir sensör gelecek.

Apple’ın yaklaşmakta olan Eylül ayında tanıtımını beklememiz iPhone 15 serisi ile ilgili ayrıntılar son hızıyla gelmeye devam ediyor. Daha önce seriye ait olacak olan telefonların tasarımlarıyla ilgili birçok detayı sizlere aktarmıştık.

Telefonun çevresinde bu kadar uzun bir süre varken yeni ve bomba gibi bir özellik daha ortaya çıktı. 9to5Mac’in haberine göre iPhone 15 Pro’da bulunacak olan ses yükleri kalkacakalışılmışın aksine bir kalamama sahibi olacak.

Artık iPhone’unuzun ses çerçevesini tek bir penceresi ses açma kapama tuşu ile kontrol edebilir

9to5Mac’in aktardığına göre iPhone 15 ailesinin üst segmentinde yer alacak olan iPhone 15 Pro’nun ses içeriği bulunmayacak. Bunun yerine cihaz yan bölümleri tek bir adet mektup tepkimeli olarak bulunacak.

Bu sensör ise dokunduğunuz kısma göre sesi kısaca veya artıracak. Sessize alma butonu ise artık çentik gibi oynatarak değil, basılarak kullanım.

İLGİLİ HABER

iPhone 15, Kablolara Çifte Standart Uygulayacak (USB Type-C Gelmese de Olurmuş)

Bu tabii ki kullanım açısından telefonu daha çekici bir hale getirecek olsa da cihaz ‘bozulabilirlik’ seviyesinde artacaktır. yani daha fazla Hassas kullanımın olması gereken bir telefon haline gelmesi pek mümkün. Siz ne yaşıyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

:
https://9to5mac.com/2023/03/03/iphone-15-pro-new-unified-volume-buttons-pressing-mute/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.