e
sv

iPhone Sahibi Windows Kullanıcılarına Müjde: Bilgisayarınızdan iMessage ile Mesaj Gönderebilecek ve Arama Yapabileceksiniz

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Microsoft, iPhone sahibi Windows kullanıcılarının bilgisayarlarında iMessage’ı kullanıldığını duyurdu. Şimdilik Windows Insider üyelerine açılan bu özellik, Phone Link uygulaması aracılığıyla kullanım.

Microsoft, Windows bilgisayar sahibi iOS kullanıcılarını çok sevindirecek bir hamle yaptı. Teknoloji devi, ‘Phone Link’ uygulaması aracılığıyla kullanıcılar Windows’tan iMessage’a erişim sağlayabileceğini duyurdu.

Uygulamaya gelen güncellemenin şimdilik Windows İçeriden üyelerine özel olduğu belirtiliyor. Insider, üye olan kullanıcıların Windows’a gelen özelliklerini herkesten önce gördükleri test süresi ve geri bildirimde bulunmalarına olanak tanıyan bir program.

Windows üzerinden mesaj gönderebilecek, arama yapabilecek ve iPhone’unuza gelen bildirimleri görebileceksiniz.

Phone Link’e gelecek olursak bu uygulama, iPhone kullanıcılarının cihazlarını bir Windows bilgisayarın bağlamasına imkan tanıyor. Yeni güncelleme de kullanıcılar Windows 11’de iMessage yoluyla mesaj gönderip listeleri, arama ürünleri ve bilgisayarlarında telefonlarına gelen bildirimleri görmesini sağlamayı amaçlıyor.

Microsoft, Windows cihazlarını iPhone’lara bağlama ve iMessage’ın korunmasını sağlamak için Bluetooth teknolojisinden yararlanıyor. Bu da herhangi bir iPhone sahibine mesaj gönderebileceği anlamında geliyor. Ayrıca gelen görüntülerden oldukça basit bir kullanıma sahip olabileceğini görebiliriz.

Windows’taki iMessage kullanımında bazı kısıtlamalar da mevcut olacak

Ancak iMessage’ın kullanımında bazı kısıtlamaların yer alması gerekiyor. Gelen bilgilere göre kullanıcılar, mesajlarında fotoğraf gönderemeyecek, grup mesajlarına katılamayacak ve mesajı geçmişini göremeyecek. Uygulamanın, yalnızca Phone Link üzerinden yönlendirme iletme hatlarını de ekleyelim.

Microsoft, mağazadan ulaşabileceğiniz Phone Link’i kurarken boyutu kurarken Android mi iPhone mu Kullanıcıları sormaya da başladı. Bu şekilde de yeni güncelleme için herkes uygulama sırasında iMessage’ı bilgisayarınızdan kullanmak mümkün olacak.

İLGİLİ HABER

Microsoft, Sistem Gereksinimlerini Karşılamayan Kullanıcılara ‘Yanlışlıkla’ Windows 11 Güncellemesi Sundu

Şimdilik Insider üyelerine özel olan güncellemenin ne zaman herkes için kullanılabileceğini gösterme.

:
https://www.theverge.com/2023/2/28/23618224/microsoft-windows-imessage-support-phone-link-ios-iphone

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.