e
sv

Kahraman Köpek Proteo, Yerli Oyun Death Relives’da Yer Alacak

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından yapılan arama kurtarma ekiplerine destek birçok farklı ülke arama kurtarma ekibi geldi. Mücadele eden arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra Deprem kurtarma köpekleri de büyük bir görev üstlenmişti.

Meksika arama kurtarma ekibinin kurtarma köpeği olan Proteoyaşamı boyunca pek çok afette görev almış, geçmişteki depremde de 40’dan fazla kişinin kurtarılmasını sağlamıştı ancak deprem bölgesinde ne yazık ki hayatını kaybetti.

Proteo, Death Relives’da Yer Alacak

12 Şubat tarihinde Meksika Savunma Bakanlığı tarafından yapılandırılacağı Proteo’nun hayatını kaybettiğini duyururken, “Büyük yol arkadaşımız, köpeğimiz Proteo’yu kaybetmenin derin üzüntülerini bekliyoruz. Türkiye’deki kardeşlerimizin aranması ve kurtarılmasında Meksika Delegasyonu’nun bir üyesi olarak görevini yerine getirdin. Kahramanca çalışman için teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

İstanbul merkezli Türk oyun evi niktofilgeliştiriyorlar Ölüm Yaşıyor isimli oyun Proteo’ya minnettarlıklarını göstermek ve onun anısını yaşatmak için oyun Proteo’yu eklemeyi uygun gördüklerini açıkladı.

Death Relives’in şu an net bir çıkış tarihinde bulunmasa da geliştiriciler oyunu 2023 yılı içerisinde piyasaya sürmeyi planlıyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.