e
sv

Marvel’s Wolverine Oyununun Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Geçen yıllar duyurulan Marvel’in Wolverine’i oyunun çıkış tarihi gün yüzüne çıktı. Peki, çoğu oyuncu tarafından merak içinde beklenen Marvel’s Wolverine ne zaman çıkacak? Ortaya çıkan bilgilerle ilgili ayrıntılar haberimizde.

Sony ve Insomniac Games, 2021’de Marvel’s Wolverine isimli video oyununu duyurdu ama o ülkede beri oyuna dair pek bilgi paylaşılmadı. Duyurulduğu ilk günden itibaren dünya çapında çok sayıda oyuncu tarafından sabırsızlıkla beklenmeye başlanan oyun ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Jeff Grubb, söz konusu Marvel oyunu hakkında önemli bilgiler paylaştı. Grubb tarafından aktarılan bilgilere göre Marvel’s Wolverine “Hard R” veya “M” şeklinde derecelendirilecek. Bu, oyunun yalnızca yetişkinler için uygun olabileceğini gösteriyor.

Marvel’s Wolverine Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Wolverine oyununun çıkış tarihi ile ilgili bir iddia da ileri sürüldü. Peki, Wolverine oyunu ne zaman sürülecek? Jeff Grubb’a göre söz konusu yapım 2024 yılı sonbahar sezonunda veya 2025 yılında satışa sunulabilir.

Oyunun 2024 yılında piyasaya sürülmesi biraz zor gibi görünüyor çünkü Insomniac Games’in üzerinde üstlendiği Marvel’s Spider-Man 2 bu yıl içinde olacak. Marvel’s Spider-Man 2 çıkıştan yalnızca bir yıl sonra yeni bir oyunun piyasaya sürülme olasılığı çok düşük. Dolayısıyla Marvel’s Wolverine 2025’te oyuncularla buluşabilir.

Onur İçin Ücretsiz Oldu!
OYUN

Onur İçin Ücretsiz Oldu!

Ubisoft tarafından alınan bir kararla birlikte For Honor ücretsiz olarak oynanabilir hâle geldi. Peki, oyunu herhangi bir ücret ödemeden indirmek için hangi önlemleri almamız gerekiyor? Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde.

Marvel’s Wolverine oyunu hakkında ne zaman geçiyor? Söz konusu yapım ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından paylaşmayı unutmayın. Ayrıca süper kahraman oyunu oynamak isterseniz en iyi süper kahraman oyunları yayında.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.