e
sv

Microsoft ve Nintendo Beklenen Anlaşmayı İmzaladı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Microsoft Başkanı Brad Smithşirket satın alındıktan sonra Call of Duty de dahil olmak üzere Xbox oyunlarını Nintendo oyuncularına sunmak için 10 yıllık bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

İmzalanan anlaşma, Microsoft’un Activision Blizzard‘ı satın almak için yaptığı 68.7 milyar dolarlık anlaşmasının onaylanması hâlinde Call of Duty’yi Nintendo gibi diğer platform kullanıcılarının kullanımına sunacağına ilişkin Federal Ticaret Komisyonu’na getirdiği sözün yerine getirdiği anlam geliyor.

Smith bir tweet’te attı “Bu, Xbox oyunlarını ve Call of Duty gibi Activision oyunlarını daha fazla platformda daha fazla oyuncuya ulaştırma taahhüdümüzün sadece bir parçası.” dedi.

Call of Duty’ler ve devamı 10 Yıl Boyunca Nintendo’da

Bağlayıcı anlaşma, Nintendo Oyuncularının Xbox ile aynı gün, tam özellik ve içerik maliyetleri ile geleceği ve böylece oyunları Xbox ve Oyun istasyonu Oyuncularının Call of Duty’den keyif aldıkları gibi Call of Duty’yi deneyimleyebilecekleri anlamlandırılıyor.

Microsoft, Call of Duty’ye diğer oyun platformlarına uzun vadeli eşit erişim beklentisi olduğunu söyledi. FTC, potansiyel antitröst iddiaları nedeniyle Microsoft’a dava açmıştı ve Microsoft, görüşmelerin anlaşmayı iptal etmesini istemek çalışan Sony ile henüz benzer bir anlaşma yapmayı başaramamış durumda.

Özellik iddiası da oldukça ilginç çünkü bu, Microsoft’un oyunu henüz duyurulmamış yeni bir Nintendo konsoluna götürme anlamı taşıyor çünkü ancak yeni ve güçlü bir cihaz Call of Duty oyunlarının tamamını çalıştırabilir.

Android Oyunları Windows'ta Oynanabilir Hale Geldi
OYUN

Android Oyunları Windows’ta Oynanabilir Hale Geldi

Birçok kişi şifreleme Google’ın işletim sistemi Android için çıkartılan oyunlar Windows üzerinde de oynamanın hayalini kuruyordu.

Oyunculara Büyük Şok: Sony, Microsoft ve Nintendo E3'te Olmayacak!
OYUN

Oyunculara Büyük Şok: Sony, Microsoft ve Nintendo E3’te Olmayacak!

IGN’in yeni bir raporuna göre Nintendo, Sony ve Microsoft, Haziran ayında şekillendirilebilir ve her yıl düzenli olarak düzenlenen E3 performansına katlanılmayacak.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.