e
sv

Microsoft, Windows 11’de Kullanıcıların Hiç Sevmediği Bir Özelliği Kaldırdı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Microsoft, Windows 11’de test ettikleri olan başlatan menüler web sitesi gösterme fikrinden vazgeçti. Şirket, gelen geri bildirimleri incelediklerini belirtti.

Microsoft’un en güncel etkileşim sistemi Windows 11’in ön izleme sürümüne geçen aylarda gelen ve kullanıcılar çok da gitmeden bir özellik kaldırılıyor. Microsoft, Windows 11’in Başlat organları bir ömür kullandıkları web sitelerini gösteriyordu.

Test geçmişleri olan bu özellik Windows 11 kullanıcılarının çok hoşuna gitmemişti. Kasım 2022’de 25247 ön izleme sürümünde ortaya çıkan ve menü panelinin alt kısmındaki web sitelerini gösteren özellik, kullanıcılar çok da memnun kalmamış gibi görünüyor. Microsoft’un Windows 11 İçeriden Gelen sistem geri bildirimler verileri 25272 ön izleme sürümünde bazı özellikler kaldırıldı, bazıları ise güncellendi.

Windows 11’de tek kaldırılan şey başlatan ayarlarki internet sitesi ön izlemeleri değil.

Windows 11

Windows 11’in son güncellemesindeki güverte detaylarıyla uyarısı Microsoft, Edge tarayıcısında kopyalanan bir metin aramak için yapılan yönlendirmeleri de kaldırdığını açıkladı. Bu özellik, Edge’de tıkladığınız aralığı açtığınız bir panelde arayabilmenizi sağlayandu.

İLGİLİ HABER

Windows 11’de Oyuncuları Bezdiren Performans Sıkıntıları Çözüldü (Ama Herkes İçin Değil)

Yapılan değişikliklerle ilgili Microsoft’tan açıklama geldi.

Windows 11

Microsoft yaptığı güncellemeler hakkında şunları söyledi: “Bu iki deneyim hakkında bize geri bildirimde bulunan tüm Insider’lara teşekkürler.

25272 ön izleme sürümüyle birlikte görev çerçevesin arama koruyucuları oluşan görsel özelliklerle ilgili bir sorun başta olmak üzere bazı hatalar giderildi.

:
https://blogs.windows.com/windows-insider/2023/01/05/announcing-windows-11-insider-preview-build-25272/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.