e
sv

Microsoft, Windows Kullanıcılarının Yıllardır İstediği Özelliği Nihayet Getiriyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Microsoft, Windows 11 için güvenlik ekranı korumasını test etmeye başladı. Bu özellik ile Xbox Game Bar ya da üçüncü taraf uygulamalarına ihtiyaç duyan saldırganlar telefonlardaki gibi yönetici ekran kaydı alınabilecek. “Ekran Alıntısı Aracı” video kaydını da yapabilirler.

ABD merkezli teknoloji cihazı Microsoft’un tablet sistemi Windows, yıllar boyunca önemli bir eksiğe tüketimi. Öyle ki Windows işletim sistemi kullanıcıları, ekranlarının video kayıtlarını doğrudan indirmiyorlardı. Kullanıcıların ya da Xbox Game Bar ya da üçüncü tarafın uygulama kullanması gerekir. Gelen son haberler, bu işlem Windows 11’de değişeceğini Önüne seriyor.

Resmi internet sitesi bir blog gönderisi yayınlayan Microsoft, ekran görüntüsünü almaya yarayan “Ekran Alıntısı Aracı“nı güncellemeye karar vermeyi duyurdu. Özellik ile ilgili çalışmalarda da kullanılan Microsoft yazılımcıları, bu özellik bugün piyasaya sürülecek Windows Insider kullanıcılarına sunacaklar. kararlı sürüm kullanıcılar da yeni özelliği kullanmaya başlayacaklar.

Ekranın tamamı veya sadece bir bölümü kaydedilebilecek!

Windows 11 Ekran Alıntısı aracı

Yakın bir sürüm tüm Windows 11 kullanıcılarına beklenen yeni özellik, önemli bir yeteneğe sahip olacak. Kullanıcılar, Ekran Alıntısı Aracı’nı çalıştırdıktan sonra Kullanım süresinin tamamı veya sadece bir bölüm kaydedebilecekler. Kullanıcıların, kaydettikleri gözlemlerle uğraşmak zorunda kalmayacaklar.

windows 11 ekran kaydırma

Microsoft, üzerinde çalıştığı yeni özellik ile ilgili ayrıntılı bir açıklama yapamadı. mesela; yüksek düzeyde bir koruma koruma altına alırken video kalitesini düşürüp düşüremeyeceğimizi bilgi. Özelliğin tümünü sınırlamış daha fazla bilgi sahibi olmuş olacaksın.

İLGİLİ HABER

Windows 11’de Oyuncuları Bezdiren Performans Sıkıntıları Çözüldü (Ama Herkes İçin Değil)

:
https://www.theverge.com/2022/12/8/23500753/microsoft-windows-11-screen-recorder-snipping-tool

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.