e
sv

Microsoft Yeni Xbox Kontrol Cihazı Rengini Tanıttı: Velocity Green

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

sunucusunda anlık bazı yayınşımlar uyandıran renkler vardır. Xbox uzun süredir rengi yeşil markasının bir parçası olarak kullansa da şimdiye kadar resmî olarak koyu yeşil bir Series S/X kablosuz kontrol cihazı satmamıştı. resmi adı hız yeşil olarak geçen yeni renkteki kontrol cihazı 65 dolarbir satışa sunuldu.

Yeni kontrol cihazının ön yüzü neredeyse tamamı yeşil renkler ve hibrit D-pad ile kontrol düğmeleri siyah renkler. Tetikler ve tamponlar da siyah, arka kasa ise temiz bir beyaz.

Velocity Yeşil Renkli Xbox Kontrol Cihazı Geliyor

Microsoft Yeni Xbox Kontrol Cihazı Rengini Tanıttı: Velocity Green

Kontrol cihazı 40 saate kadar pil ömrü sunan ve tetikler ve arka kasa gibi alanlardaki dokulu tutma yerleri içerir. Oyunların ekran görüntülerini veya oyun videolarını paylaşmak için özel bir paylaşım düğmesine sahip ve ayrıca PC’ler ve mobil cihazlarla eşleşebilir.

Microsoft, Xbox Tasarım Laboratuvarı aracılığıyla özel kontrol cihazı vaadediyor ancak bu yeni seçenek (çoğunlukla) yeşil rengi seven oyuncular için mükemmel görünüyor.

Yeşili sevmiyorsanız Microsoft Halihazırda Electric Volt, Deep Pink, Shock Blue ve Pulse Red renklerinde bir dizi başka kablosuz kontrol cihazı da piyasaya sürmüş durumda.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.