e
sv

Minecraft 300 Milyon Satışa Ulaştı: Oyuna Gelecek Yeni Mob Belli Oldu!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

minecraft Uzun zamandır tüm zamanların en çok satan video oyunu olmuştur. Bugün oyun, 300 milyon kopya sattığını açıklayarak özel başarısına bir yenisini daha ekledi.

Mojang Studios’un başkanı Helen Çan Yaptığı açıklamada, “15. yıl dönümümüze yaklaşırken Minecraft, 300 milyondan fazla kopya satışıyla tüm zamanların en çok satan oyunlarından biri olmaya devam ediyor; bu, hepimiz ilk bloklarımızı yerleştirirken kimsenin hayal edemeyeceği bir başarı.” söz konusu.

Armadillo Minecraft’a Eklendi

Yeni başarı, haberleri ve topluluk güncellemelerini paylaşan bir Minecraft canlı yayın etkinliği olan Minecraft Live 2023 sırasında duyuruldu ve oyuncuların oyuna hangi yeni çetenin eklenmesi gerektiğine oy verebileceği bir oylama etkinliği içeriyor.

Bu yıl yeni mafya için yapılan ankette bir yengeç, bir armadillo ve bir penguen yer alıyordu ve şirket ayrıca kazananın armadillo olduğunu da duyurdu.

Minecraft’ın 300 milyon kopya satmış olması küçümsenecek bir rakam değil, öyle ki tüm zamanların en çok satan ikinci video oyunu olan Grand Theft Auto V’in bile 185 milyonluk satışı var.

En İyi Minecraft Modları
OYUN

En İyi Minecraft Modları

Yıllardır popülaritesini sürdürerek büyük bir başarıya imza atan Minecraft’tan sıkılan oyunculara Minecraft modları yardımcı olabilir çünkü bazı modlar oyunu oldukça eğlenceli hale getiriyor.

Peki Minecraft’ın bu başarısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.