e
sv

Mortal Kombat: Onslaught Artık Mobilde!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Warner Bros.’un Games ve NetherRealm Studios işbirliğiyle geliştirdiği “Mortal Kombat: Onslaught” artık iOS için App Store’da ve Android için Google Play’de mevcut.

Oyunun resmi sayfasında oyun şu şekilde anlatılıyor:

Mortal Kombat dünyası, yüzyıllar boyunca dökülen kan ve karanlık ile ışık arasındaki destansı mücadelelerde kaybedilen hayatlarla çevrilidir. Artık Yaşlı Tanrılar sizi harekete geçmeye ve diyarların kaderini belirleyecek savaşlara katılmaya çağırıyor. Mobil cihazlar için özel olarak tasarlanmış sinematik bir RPG yolculuğunda Mortal Kombat’ın geniş dünyasını keşfedin. En sevdiğiniz dövüşçülerden oluşan bir takım kurun ve onları açgözlü düşman dalgalarıyla karşı karşıya getirin.

Oyunun Ana Özellikleri

Destansı RPG Kombat: Mortal Kombat tarihinde ilk kez, aynı anda 10 karaktere kadar hızlı tempolu strateji RPG savaşlarını deneyimleyin. Raiden, Liu Kang, Scorpion ve Shao Kahn’ın da aralarında bulunduğu dört klasik şampiyondan oluşan güçlü bir takım kurun. Earthrealm’i sarsacak bir hikaye modunda kombat becerilerinde ustalaşın ve en güçlü takımı oluşturun.

İkonik Savaşçıları Toplayın: Geniş bir kadroya sahip oyunda Sub-Zero, Johnny Cage, Jade, Kitana, Jax, Sonya Blade ve daha fazlasını içeren ikonik Mortal Kombat savaşçılarını toplayın ve seviyelerini yükseltin. Klasik kombatantların nadir ve hayranların en sevdiği çeşitleri de dahil olmak üzere savaşçıları çağırın. Stratejiyi kullanarak dört kişilik takımlar oluşturun ve dövüş yeteneklerine ve sınıfa dayalı becerilere göre hazırlanın.

Destansı Bir Hikaye: Triple-A kalitesinde grafikler, içgüdüsel savaşlar, sinematik ara sahneler ve ölümcül ölümlerle dolu bir hikaye sizi bekliyor. RPG kombat’ın birçok seviyesinde düello yapın, yeni şampiyonların kilidini açın ve Shinnok’un dünyayı yok etme girişiminin aksiyon dolu hikayesine katılın.

Stratejik Oyun: Farklı RPG oyun modlarına dayanacak ekipler oluşturun. Suikastçılar, Savaşçılar, Keskin Nişancılar ve Savunucuların da aralarında bulunduğu çeşitli karakterlerden oluşan bir ekip oluşturun. Savaşçılarınızın gücünü artırın, savaş becerilerini geliştirin ve ekipmanlarının seviyesini yükseltmek için ödüller ve kaynaklar kazanın. Kutsal emanetler gibi güçlü öğeleri kullanarak belirli savaşçılara stratejik avantajlar sağlayın.

Yarışma: Ekibinizi eğitin, seviyelerini yükseltin, becerilerinizi geliştirin ve Boss Tower ve Chasm Modları gibi oyun içi zorluklarda ustalaşın. Daha sonra Arena’ya gidin ve dünyanın her yerinden oyunculara karşı yarışın. Diğer oyunculara karşı oyuncu sezonlarına katılın, özel Arena ödülleri kazanın ve skor tablolarında yükselin.

Oyunun lansman fragmanı ve birçok oynanış videosu da yayınlandı.

Öğle yemeği tanıtımı

Ölüm: Sonya Blade, Karaborsa’da Kano’ya Karşı

Ölüm: Shokan Sarayı’nda Sub-Zero vs. Goro

Toplamak Oynanış

Akrep Hikayesi Bölüm 1 Oynanış

Mortal Kombat 1 Hakkında Bilmeniz Gerekenler
OYUN

Mortal Kombat 1 Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mortal Kombat 1, 19 Eylül 2023 tarihinde piyasaya sürüldü. Mortal Kombat 1, bazı oyuncular tarafından eleştirilse de genel anlamda olumlu eleştiriler almış ve seriyi sıfırlayan bir oyun olmuştu.

Mortal Kombat’ı oynuyor musun? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.