e
sv

Motorola’nın Bu Yıl Çıkaracağı Orta Segment Telefon Moto G Stylus’un Özellikleri Ortaya Çıktı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Motorola’nın yakın zamanda tanıtacağı Moto G Stylus hakkında bazı yeni bilgiler ortaya çıktı. Geekbench testi, cihazlar Android 13, 4 GB RAM ve sekiz çekirdekli işlemciyle gelebileceğini gösterdi.

ABD merkezli teknoloji devi Motorola, yeni telefonlarıyla işletme iddialı olmak için çalışmalarını sürdürüyor. bu yıl içinde bizlerle buluşturmasını beklediğimiz telefonlardan biri de yeni Moto G Stylus’tu.

Cenova’ kod ismiyle anılan ve XT2315 model numarasına sahip olduğu belirtilen telefon hakkında şimdi de yeni bilgiler ortaya çıktı. Merakla beklenen telefon, Geekbench’te dinlendi. Buradan gelen bilgiler, incelenen tek özelliklerde 348çoklu yararlarda ise 1329 puanlama ortaya koydu. Listeleme ayrıca, telefonda yer alacak bazı önemli özellikler de bize gösterdi.

Moto G Stylus, Android 13, 4 GB RAM ve sekiz çekirdekli işlemciyle gelebilir

Geekbench’ten gelen görüntülere göre yeni Moto G Stylus, Android 13 ile birlikte kutudan çıkabilir. Bunun yanı sıra telefonda 4 GB RAM yer alabilir de görülebiliyor. Ancak daha önceki sürümler, RAM’in 6 GB’a, depolamanın da 256 GB olabileceğini ortaya koymuştu.

Bunun yanı sıra Moto G Stylus’un 1,80 GHz altı çekirdeğe ve 2 GHz çift çekirdeğe sahip sekiz çekirdekli bir işlemciden güç aldığı görülüyor. Bu işlemcinin MediaTek’ten Helio G85 veya G88 olabileceği de açıklamalar arasında.

Daha önce de dizaynı sızdırılmıştı

Geekbench listelemesinin bize telefon hakkında sunduğu bilgiler bu kadar olsa da yakın zamanda başka desenler da görüldü. Bu ayrıntılardan biri de OnLeaks kaynaklıydı ve müşteri tasarımını gösteriyordu. Yukarıdan görebildiğiniz bu desenler, sohbetler delikli bir ekran tasarımıyla gelebileceği ve arka taraf ise çift ​​kamera kurulumları görebileceğimizi göstermişti. Arkada 50 MP’lik kameranın yerinin ortaya çıkması da ortaya çıkan bilgiler arasındaydı.

Bunun yanı sıra Moto G Stylus’un bir kalemle gelmesi bekleniyor. Ayrıca geçen yılki modelde olduğu gibi yine parmak izi okuyucusunun yan üzerindeki güç düğmesine entegre aktarıldığı söyleniyor. Siyah ve gri renk seçenekleri, 4G ve 5G olmak üzere iki versiyon da telefonla ilgili beklenen diğer önemli unsurlardan.

İLGİLİ HABER

“Uygun Fiyata Çok Satar” Dedirten Telefon ‘realme C55’ Duyuruldu

:
https://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_stylus_2023_key_specs_geekbench-news-57767.php

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.