e
sv

Netflix Oyunları Arasına Yenileri Ekleniyor: Hangi Dizilerin Oyunu Geliyor?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Netflix oyun dünyasında büyük atılımlar yapmaya devam ediyor. Ağustos ayında sınırlı bir beta olarak başlatılan bulut oyun hizmeti, Night School Studio’nun Oxenfree gibi oyunları destekliyor.

Bu hizmet, oyunculara akıllı telefonlarını kumanda olarak kullanarak televizyonlarından oyun oynama olanağı tanırken, PC ve Mac kullanıcıları da geleneksel klavye ve fareyle oyun oynamanın keyfini çıkarabiliyor.

Son gelen haberlere göre Netflix, bugünlerde büyük bir oyun stratejisi uygulamayı planlıyor. Şirket, popüler serilere dayalı mobil oyunlar da dahil olmak üzere birinci parti ve üçüncü parti oyunları platformuna eklemeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Netflix, kullanıcılarına mobil cihazlarda oyun oynama seçeneği sunmuştu. Ancak artık şirket bu hizmeti daha fazla cihaz ve platforma genişletmeye kararlı görünüyor.

Grand Theft Auto geliyor mu?

Netflix’in oyun stratejisi, kendi yapımlarının yanı sıra Bloons TD 6 ve Classic Solitaire gibi popüler üçüncü taraf oyunlarını da sunmaya devam etmeyi hedefliyor. Squid Game ve Çarşamba gibi popüler dizilerden uyarlanan mobil oyunlar, birkaç ay içinde Netflix abonelerinin beğenisine sunulacak.

Ayrıca heyecan verici bir gelişmeyle Netflix büyük bir video oyunu serisini başlatıyor. Grand Theft Auto’yu Lisanslama yoluyla kataloğuna eklemeyi düşünüyor. Bu, oyun dünyasında devrim niteliğinde bir adım olarak kabul ediliyor.

Ayrıca Netflix, bulut oyun hizmetini sınırlı beta sürüm olarak sunarak kullanıcılara farklı cihazlarda oyun oynama esnekliği sunuyor. Netflix, bu adımlarla içerik kataloğunu genişletme ve abonelerine daha fazla eğlence sunma stratejisini daha da ileriye taşıyor.

Netflix Hesabınızdan Oyun Nasıl Oynanır?
NASIL

Netflix Hesabınızdan Oyun Nasıl Oynanır?

Birçok kullanıcı Netflix hesabından oyun oynamayı merak ediyor. Netflix aboneleri platformda dizi ve film izlemenin yanı sıra oyun da oynayabiliyor.

Netflix’in bu adımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.