e
sv

Netflix’in Stranger Things Tiyatro Oyunu ‘The First Shadow’ Duyuruldu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Netflix, Stranger Things için yeni bir sahne oyunu duyurdu. “Stranger Things: The First Shadow” olarak adlandırılan bu oyun, 2023’ün sonunda Londra’da gösterime girecek. Ancak oyunla ilgili ayrıntılar sır gibi saklanıyor.

Netflix’in en popüler yapımları arasında yer alan yabancı şeyler ile ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Netflix, uzun soluklu dizi yeni sezon geçirmeden önce yeni bir Stranger Things tiyatro oyunu sahneye alacağını duyurdu. “Stranger Things: İlk Gölge” olarak adlandırılan bu tiyatro oyunu, 2023’ün sonunda seyirci ile buluşacak.

Stranger Things hayranları, oldukça uzun bekleme sürelerine maruz kaldılar. 3. sezon 2019 yılında yayınlanan dizi 4. sezon ise 2022 yılında, iki parça halinde yayınlandı. Dizinin beşinci sezon için onay geldi. Ancak iki sezon arasında günlük birkaç yıllık dökümün oluşacağı kesin. İşte Netflix, Stranger Things: The First Shadow ile bu uzun sakinleri kapatmaya çalışacak gibi görünüyor.

Stranger Things: The First Shadow da dizi ekibi tarafından hayata geçirilecek

Stranger Things yeni oyun geliyor

Netflix tarafından yapılan açıklamalara göre Stranger Things: The First Shadow isimli tiyatro oyunu, dizinin de derleme ekip olan Duffer kardeşler ile yazar Kate Trefry tarafından hayata geçirilecek. Oyunun hikayesi ile ilgili ayrıntılı bir açıklama yapılmamış olsa da Netflix, Stranger Things: The First Shadow’un Stranger Things’in başına teslimatını duyurdu.

İLGİLİ HABER

Netflix’in Yeni Pokémon Animasyonu Duyuruldu: Karşınızda Pokémon Concierge [Video]

Netflix, ne yazık ki duyurduğu oyunu sır gibi saklamayı tercih ediyor. Bu bağlamda; oyun türü, nasıl sahneler sunacağı ve kimlerin bulunacağı gibi bilgiler sahiplenmiyoruz. Ancak bunun birkaç ay sonra değişebileceğini söyleyebiliriz. 2023’ün sonuna yaklaşırken sahne oyunu ile ilgili daha ayrıntılı bilgiler ve görüntülerin paylaşılmasını bekliyoruz.

:
https://about.netflix.com/en/news/world-premiere-of-stranger-things-the-first-shadow-a-new-story-live-on-stage

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.