e
sv

NVIDIA’nın Bilgisayar Hediyeli Tasarım Yarışmasının Kazananı Açıklandı [Video]

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

NVIDIA, ikincisini nKreatif tasarım yarışmasının galibi unvanını açıkladı.

NVIDIA’nın düzenli olarak dijital sanatçıları bir araya getirdiği ve büyük ödüllerin dağıttığı nKreatif yarışmasının ikinci perdesi sona erdi. Türkiye çapından toplam 106 sanatçının katılım gösterdiği yarışmada 3 boyutlu eserler boy gösterdi.

“Dream Space” temasıyla düzenlenen ve 3D nesnelerin üretildiği yarışmanın galibi bugün açıklandı. NVIDIA’dan GeForce RTX ekran kartlı ASUS ZenBook Pro Duo Studio Notebook kazanma şansını yakalayan görsel, Batuhan Köksal oldu. Yarışmanın finalistleri ise NVIDIA Creators kitiyle ödüllendirildi.

NVIDIA nKreatif yarışmasının finalistleri ve kazanan eseri:

3D tutkunlarını bir araya getiren NVIDIA Studio Creative Weekend’de canlı yayında, yarışmaya katılan eserler her biri alanında yetkin jüri üyeleri tarafından değerlendirildi.

Yarışmanın jüri üyeleri ise dijital sanat çalışmalarıyla, uluslararası çağdaş sanat organizasyonlarının ve küratörlerinin yakın markaja aldı murat yıldırım (Muartive), Kreatif Görüntü Yönetmeni olarak editöryal, reklamcılık, sinema ve dergi gibi birçok alanda başarıya imza atan Koray Birand ve 2000’li yılların başında profesyonel olarak teknoloji odaklı içerikler üretiyor, kendi YouTube kanalında sektör analizleri, ürün incelemeleri, teknolojik gelişmeler ve de bu gelişmelerin gidişatıyla içerikler üretiyor Mesut Çevik oldu.

Yarışmada boy gösteren tüm eserler:

NVIDIA Studio Platformu nedir?

Türkiye ve dünyada sanata yeni değerler katan NVIDIA Studio Platformu, yaratıcı uygulamalarla sona eren, yaratıcılara ve 3D geliştiricilere en iyi performans ve güvenirliği sağlayan. 3D, render alma, video düzenleme, hareketli grafik, toplama, grafik tasarım, mimari görselleştirme ve yayıncılık gibi yaratıcı içeriklerde yüksek performans sağlayan. NVIDIA’nın sektör lideri GPU’ları ve Studio Sürücüleriyle yaratıcı uygulamalar, ilham verici bir performans ve yetenek düzeyiyle gelişiyor ve hızlanıyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.