e
sv

OnePlus 11R’ın Tasarımını Gösteren Görüntüleri Sızdırıldı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

OnePlus 11 bilgisayar bütçe dostu ferdi olacak olan OnePlus 11R’a ait olan görüntüler sızdırıldı, tasarımı ortaya çıkmış oldu.

OnePlus’ın 11. yılında Hindistan’da yapılacak olan küresel tanıtımına 1 hafta kadar bir süre kala serisinin bütçe dostu modeli olan 11R’ın henüz ortaya çıkmamış olan tasarımı sızdırıldı. Sızdırılan görsellere göre telefon, ana model OnePlus 11’e bir hayli geliyor.

İki telefon birbirinden farklı donanım özellikleriyle gelecek ancak estetik görünümleri çok benzer görünüyorlar, yani en karşıla sızan yeni görüntüler bize bunu gösteriyor.

11R, OnePlus 11 ile neredeyse aynı kalmaya sahip olacak

Sızıntılarıyla ünlü Ice Universe, küresel pazarda OnePlus 11R olarak adlandıracağını hedefüz OnePlus ACE 2’nin bir avcısını paylaştı. Öyle adlandırılacağını düşünüyoruz çünkü halefi OnePlus ACE, küresel pazarda OnePlus 10R ismiyle yayınlanmıştı. Resimde görülebileceği gibi 11R, birkaç ufak fark olsa da temelde standart OnePlus 11 ile aynı görünüyor.

Örneğin kamera bölgesinde Hasselblad markası yok ve telefoto kamera da denklemlerden çıkarılmıştır. Ayrıca arka paneldeki dokulu doku, mat bir yüzeyle değiştirilir. OnePlus 11R’nin daha uygun fiyatlı bir modeli, göz önünde bulunduğumuzda genel bir durum oluyor.

İLGİLİ HABER

2023’ün İlk Amiral Gemisi Telefonu Geldi: Bomba Özellikleri Sunan OnePlus 11 Tanıtıldı

6,7 inç, HD+ kıvılcım ve 120 Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekrana sahip olan OnePlus 11R hakkında ne geçmişi? Türkiye’de makul bir fiyata satışa çıkmayı düşünmeyi düşündünüz mü?

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.