e
sv

Steam’in Tasarımı Baştan Aşağı Değişti: Tek Ekranda Hem Oyun Oynayıp Hem Film İzleyebileceksiniz!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Steam’in masaüstü sürümü büyük bir güncelleme aldı. Oyunculara ulaşmaya başlayan güncelleme, uygulamaya etkileyici yenilikler getiriyor. İşte Steam’e gelecek tüm yeni özellikler…

Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformu Steam Masaüstü versiyonu Büyük bir güncelleme aldı. Artık tüm kullanıcılara ulaşan yeni güncelleme, uygulamanın genel arayüzünde de ciddi değişiklikler getiriyor. Kullanıcılar yapılan değişikliklerden haberdardır memnun kalacaklar benziyor.

Artık yanınızda Steam yeni versiyonda Güncelleme özelliklerine daha yakından bakacağız. Hazırsanız başlayalım.

Yeni güncellemeyle Steam’e gelen tüm yenilikler

Steam arayüzüne küçük dokunuşlar yapıldı

Steam arayüzü güncellemesi

Steam uygulamasını açtığınızda genel görünümde bazı değişiklikler göreceksiniz. Bu içerikte; menüler, yazı tipi stilleriRenklere ve çerçevelere küçük dokunuşlar yapıldı.

Oyun içi arayüz tamamen yenilendi

Buhar

Yeni beta sürümde ilk göze çarpan yeniliklerden biri de bu oyun içi arayüzünüz yenileniyor. Daha modern bir görünüme sahip olan arayüz, oyuncuların oyun içerisinde arkadaşlarıyla sohbet etmelerine, oyun ilerlemelerine erişmelerine, internet tarayıcısına ve oynadıkları oyunlara ilişkin rehberlere erişmelerine olanak tanıyacak. Bu özelliklerin bazıları zaten mevcuttu ancak pek kullanışlı değildi. Üstelik Steam’in oyun içi arayüzü artık oyuncular tarafından da kullanılabiliyor. kişiselleştirilebilir.

Notlar uygulaması ile oyun içerisindeyken notlarınızı görebileceksiniz.

buhar güncellemesi

Steam’in en önemli yeni özelliklerinden biri de yeni Notes uygulamasıdır. Kullanıcılar bu uygulama ile oynadıkları oyunlara ilgi göstermektedir. Not almak, ekranda bir yere yerleştirebilecekler. Bu sayede oyunu oynarken aldığınız notları göreceksiniz. Örneğin oyunda birden fazla görevi aynı anda tamamlamak istiyorsunuz. Notları ekranın bir köşesine sabitleyerek görevleri unutmamanızı sağlayabilirsiniz.

Pencere sabitleme özelliği ile oyun oynarken film izleyebileceksiniz.

Steam’in Notes uygulamasında kullanılan pencere sabitleme özelliği Notes’a özel değildir. Oyuncular, oyun içi tarayıcı İle de kullanılabilir. Böylece oyuncu oyun oynarken tarayıcıyı kullanabilir. film de izleyebilirim. Böylece kullanıcılara benzersiz bir deneyim sağlanacak.

Bildirim menüsü de yenilendi

Steam bildirim güncellemesi

Steam, yeni güncellemede bildirim sayfasını da devraldı. Artık yeşil butona tıklayan kullanıcı kendisi ile ilgili bilgilere ulaşabilecektir. en önemli bildirimler görecek. Tümünü Görüntüle seçeneği ile hesaba gelen tüm bildirimler, kronolojik sıralama İle görüntülenebilir.

Ekran görüntülerini yönetmek daha kolay

buhar ekran görüntüsü

Şimdiye kadar Steam oyun içinde ekran görüntüsü alınmasına izin veriyordu. Son güncelleme bu özelliği ekledi tamamen değişti. Artık çok daha hızlı çalışan ekran görüntüsü yönetim paneliyle kullanıcılar, oyun, boyut, tarih gibi filtrelerle çektikleri ekran görüntülerine anında ulaşabilecek.

ALAKALI HABERLER

Call of Duty: Modern Warfare 2 Çok Oyunculu Kısa Süreliğine Ücretsiz: Oyunlarda da Büyük İndirimler!

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.