e
sv

Oyuncular Üzgün: Fortnite’ın Windows 7 ve 8 Desteği Sona Eriyor!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Epik Oyunlar, oyunu Windows 7 veya Windows 8 üzerinde çalıştıran oyuncular için Fortnite’ı desteklemeye artık devam edeceğini duyurdu. Fortnite’ın yıllarında büyük ölçüde büyüdüğüne şüphe yok. Hayranları için mümkün olduğunca uzun süre hatasız ve eğlenceli olması için sürekli olarak bakım cezası, düzeltmeler ve içerik yükü alan bir oyun.

Aradan birkaç yıl geçti ve Fortnite, özellikle ilk bölümle karşı karşıya tamamen yeni boyutlara ulaştı. Hem bölümleri Fortnite sahnesi hem de yaratıcı oyun modları yükselişe geçti ve yeni zirvelere ulaşıldı ancak bu gelişmeler, Fortnite’ı çalıştıran sistemler için de çok daha zorlu hale getirdi. 4. Bölüm 2. Bölüm henüz yayınlandı ve sezona başlamak için oyunun tüm platformlarındaki oyuncular için büyük bir güncelleme yapılması gerekiyordu.

Epic Games’in daha önce açıkladığı gibi yeni sezonla birlikte eski işletim sistemlerine destek konusunda bazı değişikliklerin yapılması gerekiyordu. Bu, bilgisayarlarında Windows 7 ve Windows 8 kullanan oyuncular, oyun artık eski işletim sistemlerini desteklemediği için artık Fortnite oynayamayacakları anlamında geliyor.

Fortnite’ı Windows 7 ve 8’de Oynamanın Bir Yolu Var

Tabii oyunu kullanmanın kullanılmasının başka bir yolu var, bu nedenle sistemlerini kaldırmak istemeyen oyuncular için tüm umutlar kaybolmuş değil. ŞİMDİ GeForce ile oyuncular Windows 7 ve Windows 8 bilgisayarlarını kullanarak Fortnite oynamaya devam edebilirler. Elbette oyun için yerel olarak karşılaştırmak biraz daha farklı bir deneyim olacak ancak yine de oyunu kullanmak için harika bir alternatif yol.

Peki siz bu kararla ilgili ne zaman kalacaksınız? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Fornite'a FPS Modu Mu Eklenecek?  Birinci Şahıs Kamera Açısı Deneniyor
OYUN

Fornite’a FPS Modu Mu Eklenecek? Birinci Şahıs Kamera Açısı Deneniyor

Tüm zamanların en iyi çıkış yakalayan oyunlarından biri olan Fortnite, özellikle omuz üstü kamera açısına sahip oynanışıyla PUBG ve CS: GO gibi maçlarıne karşı oldukça farklı bir noktada inşa ediliyor.

Ünlü Anime Serisi Fortnite'a Geliyor
OYUN

Ünlü Anime Serisi Fortnite’a Geliyor

Son yıllarda iş modeli “Crossover” yani marka iş birliği Kuran üzerine Fortnite, iddiaya göre yakın zamanda anime dünyasının en sevilen isimlerinden birliktelik kuracak.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.