e
sv

Paranormal Aktivite’nin Yapımcısından Dizlerinizi Titretecek Korku Oyunları Geliyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Popüler korku filmi serisi Paranormal Activity ile son dönemde ses veren M3gan isimli korku filmlerinin derleme ekibi olan Blumhouse, video oyun dünyasının resmen giriş yaptı. Şirket içinde bir oyun bölümü kuran ekibi, bağımsız geliştiricilerle çalışacak.

2000’li yıllarda tüm dünyayı kasıp kavuran bir korku filmi serisi ile tanışma imkanı yakalamıştık. Doğa üstü aktivite (Türkiye’de Paranormal Aktivite olarak da bilinen) olarak adlandırılan bu seri, o yıllarda herkesin dilindeydi. Yapımcı şirketi Blumhouse, Paranormal Activity’den sonra Get Out ve M3gan gibi korku odaklı filmlerle de büyük ses getirmeyi başarmıştı.

Şimdiyse Blumhouse ise ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Şirket, “Blumhouse Oyunları” olarak adlandırdığı yeni bir marka kurduğunu ve bu marka üzerinden video oyun çeşitliliğine giriş yapacağını duyurdu. Blumhouse tarafından sürülecek oyunlar, tahmin dağıtmak üzere korku odaklı yapımlar olacak.

Blumhouse, geliştirici olarak değil, yayıncı olarak hareket edecek

Paranormal Aktivite

Yapılan göre Blumhouse Games, oyun geliştirme faaliyeti girmeyecek. Şirket bunun yerine, 10 milyon dolardan düşük bütçeye sahip olan geliştirici ekiplerle bir araya gelecek ve bu geliştiriciler için destek sağlayacak. Burada, Blumhouse Games’in bir geliştiricisi olarak değil, yapımcı olarak çalışacağını yapabilmek.

Konsol, PC ve mobil cihazlar için oyunlar yayınlayacak!

m3gan

Blumhouse Games tarafından yapılan açıklamalarda, yayınlanacak oyunların PC, konsol ve mobil cihazlar için olacağı belirtildi. Ancak şirket, şu an için inceleme ile ilgili bir ortaklık duyurusunda bulunmadı. Yani Blumhouse Games’in yayınlayacağı oyunlar ile ilgili en ufak bir bilgi sahibi değiliz. Ancak yakın bir işletim sistemini bu işleyişi değiştireceğini düşünüyoruz.

İLGİLİ HABER

Silent Hill 2 Remake’in Yapımcısı, Yeni Bir Korku Oyunu Geliştirmelerini Açıkladı

Bu arada; Blumhouse Games başkanı olarak atanan Zach Wood tarafından yapılan açıklamalarda, yapımcılar için bağımsız korku türü oyunlarda benzersiz bileşenlerin bulunduğu ve bu sınırlama için ellerinden gelecekleri belirtildi. Bu iddialı açıklamanın ortaya çıkması sonucu çıkacak oyunlar, mutlu olmak merak konusu olmuş durumda.

:
https://www.theverge.com/2023/2/21/23608388/blumhouse-productions-indie-games-division

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.