e
sv

Popüler ‘Dil Öğrenme’ Uygulaması Duolingo, Bir Müzik Uygulaması Geliştiriyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Milyonlarca kişiden farklı diller öğrenmek için kullandığı dil öğrenme uygulaması Duolingo’nun üzerinde uğraştığı bir müzik uygulaması öğrenildi.

Dünya çapında 500 milyon fazla sahip olan popüler dil öğrenme uygulaması Duolingo, kolay arayüzü ve eğlenceli testleriyle birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Bugün ise dil öğrenme kavramına yeni bir boyut kazandıran Pittsburgh merkezli teknoloji şirketi, bir müzik uygulaması üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgilerle, şirket müzik uygulaması üzerine çalışan bir ekibin olduğu öğrenildi. Duolingo’nun kariyer sayfasında yer alan iş ilanında da “hem ilgili öğrenme araştırma bilimlerinin teorik bilgilerini hem de uygulamalı yürütme deneyimini birleştiren müzik eğitimi uzmanı” anlatımıyla bir “öğrenme uzmanı” geldiklerinde görüldü.

Duolingo, bir müzik uygulaması üzerinde çalışıyor

Dil çalıştırmayı üzerine uzun milyonlarca insanın tercihi olan Duolingo’nun müzik uygulaması üzerinde çalışan bir ekibin olduğu ortaya çıktı.

Kariyer sayfası üzerinde yer alan iş ilanına göre şirket, müzik eğitimi uzmanı arıyorum. Şirket, artık bu pozisyon için başvuru kabul etmiyor.

Müzik kullanan şirketler, öğretmenler ve popüler şarkılar kullanarak müzik prensibindeki temel kavramların öğretebileceğini iddia ediyor.

Duolingo yavaş yavaş dil öğrenmenin hocaları, önümüzdeki yıllarda önemli gelir çıkışlarını temsil eden birkaç yardımcı yeni projeye dönüşüyor. Şirket, pandemi sırasında 3-6 yaş arası çocuklar için İngilizce okuryazarlığına odaklanan ücretsiz bir uygulama olan Duolingo ABC’yi de piyasaya sürmüştü.

Bunun yanında 2022’de, dil çalıştırmayı ve okuryazarlık kalıntılarının geçmesi geçiyor Duolingo Matematik de ücretsiz olarak sunulmuştu. Onun iki uygulaması da metodik düşünme ve cevaplara ulaşmak için çalıştırma uygulama becerisi gerekiyordu.

İLGİLİ HABER

Duolingo ve Twitch, İzleyicilere Dil Öğretmek İçin İş Birliğine Gitti

Duolingo, 2022’nin dördüncü çeyreğine ilişkin açıkladığı kazanç raporunda, bir önceki yılın görece izlediği abonelerinde yüzde 67’lik bir dizi olayı açıklamıştı. öğrenmeyi müzikle birleştiren şirket, görünen o ki kendisini çeşitlendirerek bir şekilde ayakta durmaya çalışıyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.