e
sv

PUBG Mobile 5. Yıl Özel: Yenilikler, Güncellemeler ve Tüm İstatistikler!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Pubg mobil, 5. yıl dönümüne özel olarak bir takım yenilikleri ve güncellemeler getirdi. 5. püskürtme özel yenilikleri harici olarak çalıştırmaya ilişkin bazı istatistikler de paylaşıldı.

Dünyanın en popüler mobil oyunları Aralarında yer alan PUBG, bu ay sonunda 5. yılını tamamlıyor. Mart 2018’de piyasaya sürülen oyun, o zamanın şimdiye kadarki dünya çapında büyük bir ilgi gördü.

Güncel olarak 1 milyardan fazla indirmeye ulaşan PUBG Mobile, global çapta bir topluluk oluşturmayı başardı.

PUBG Mobile’da Oyuncuların En’leri

Oyunun ikonik haritalarından biri olan Erangel, 108,5 milyar toplam oyuncu ziyaretine ulaşarak, en çok oynanan harita olma unvanına kavuştu. M416 silahı ise 311 çalıştırma ve 118,6 milyar rakip eleman ile oyuncular en çok tercihi silah oldu. En iyi destek ise paraşütle atlarken 780 milyon kez kullanılan Yeşil Düşüş İzi oldu.

Araçlara bakıldığı zaman da 18-3 milyar seferlik nakliye buggy, en çok ulaşım aracı oldu. Uzun mesafeler içinse oyuncular daha çok motosikleti tercih etti. Toplamda 3,42 kilometre yol kat eden oyuncular, iki tekerler üzerinde dünya çevresini 85,72 milyon kez dolaşmayı başarmış oldu.

Tüm bu verilerin yanı sıra 5 yıl boyunca popülerliğini bir şey kaybetmeyen PUBG Mobile Tavasıtoplam 538,5 milyar oyuncu elemesinin 1,24 milyarına katkı sağlandı.

Kültürel İkonlar ile İş Birlikleri

PUBG Mobile, 5 yıllık süre içinde dünyanın en büyük kültürel ikonlarıyla iş birimlerine imza attı. K-pop’un en büyük sanatçılarından dünyaca ünlü fulbolculara, süper kahramanlardan otomotiv sektörü dev isimlerine kadar pek çok alanda iş birlikleri yapıldı. PUBG Mobile’ın gelecek sürecinde de bu başarı ve iş birliklerini genişletme planları arasında birinciliği taşıyor.

Tencent Games PUBG Mobile Yayıncılık Başkanı Vincent Wang:

Her gün PUBG MOBILE’a gelmeye devam eden milyonlara, inanılmaz bir beş yıl için teşekkür ediyoruz! heyecanlıyız!”

PUBG Mobil Güncelleme ve Yenilikleri

PUBG Mobile, oyuncuların kendi haritalarını ve modlarını yaratmalarına izin veren şu an Beta’yı yeni bir görünüm olarak görüyor. harikalar dünyası olarak geçen özellik, 2.5 güncellemesi ile birlikte geçmişte yayınlandı.

2.5 güncellemesinde oyuncular; Ödülleri kazanmak için Hayal Meydanı ve Hayal Mahallesi’ni ziyaret edebiliyor ve hayal gücü çoklu haritayı sevdikleriyle paylaşıyor mobil battle royale oyununa mutlu yıllar dileyebiliyor.

PUBG, yeni World of Wonder modu sürekli kullanım sunması ve bu senenin sonunda ikonik anime serisi EJDER TOPU ile yapacak ortaklık da dahil olmak üzere oyuncular savaş bölgelerinde eğlendirecek yeni, heyecan verici ortaklıklar geleceğe doğru güçlü ve başarılı bir şekilde yönetiyor.

PUBG Mobile’ın 5. yıl özel hazırladığı video:

PUBG Mobile PC Kasma Sorunu Çözümü Nedir?
OYUN

PUBG Mobile PC Kasma Sorunu Çözümü Nedir?

PUBG Mobile PC kasma sorunu çözümü, popüler battle royale oyununun mobil sürümü bilgisayar üzerinden oynayan çoğu oyuncu tarafından merak ediliyor.

PUBG Mobile UC Nedir, Nasıl Alınır?
NASIL YAPILIR

PUBG Mobile UC Nedir, Nasıl Alınır?

2018 yılında çıktığı zaman ortalığı kasıp kavuran PUBG Mobile, günümüzde en çok oynanan Battle Royale oyunlarından biri.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.