e
sv

Reddit, Clubhouse Kopyası Sesli Sohbet Özelliği Reddit Talk’ı Kapatacağını Duyurdu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Reddit, Clubhouse benzeri sesli sohbet özelliği Reddit Talk’ı kapatacağını duyurdu. Bu karar, platformun videolarına koruma için hamleler işlemlerinin ardından geldi.

2020 yılında piyasaya sürülme ve sohbet odaları aracılığıyla, yazılı veya görsel paylaşımsız tamamen sesli iletişime dayalı uygulama Kulüp binası, pandeminin de kalıcı kısa sürede tüm dünyada oldukça popüler olmayı başardı. Bunun ardından da birçok sosyal medya platformunun benzer özelliklerini sunmakta olduklarını gördük.

Reddit de bu platformlardan vardı. Milyonlarca kullanıcıya sahip uygulama, yaklaşık iki yıl önce Clubhouse’a benzeyen “Reddit Sohbeti” isimli bir hizmetini tanıtmıştı. Ancak gelen açıklama, bu özelliğin pek de isteneni veremediğini ortaya koydu.

Reddit Talk kapanıyor

Ayda 500 katılım fazla ziyaretçiye sahip olan Reddit, yaptığı duyuruda Reddit Talk hizmetine son çıkış duyurdu. Yapılandırılması, platforma ses getirilmesi için bu konuya ilişkin daha fazla kullanılmasının gerçekleştirilmesi gerektiği belirtildi.

Reddit’in iptal kararı, geçtiğimiz gün TikTok benzeri bir özellik özelliğini tanıtmıştı. Şirket, bu hamleyle videolara kısıtlama aradığını göstermişti. Reddit Talk’ın kullanımlarında da sesli özelliklerden videolara daha fazla yoğunlaştığını bir kez daha gösterdi. Açıklamada da, “Aslında planımız, yeni özelliklerin üzerinde bulunması Talk’ı da sürdürüyor. Ancak, bu özelliği kapatma kararı aldı. Başka bir deyişle, Talk’ı canlı tutmak için gerekli kaynaklar önemli ölçüde arttı” ifadeleri şiddet.

İLGİLİ HABER

Reddit de TikTok’a Dönüşüyor: Yalnızca Videolardan Oluşan Yeni Akış Özelliği Duyuruldu

Reddit Konuşması, 21 Mart gününe kadar aktif kalmak Kullanıcılar, 1 Haziran’a kadar konuşmaları indirebilecek. Ancak bu konuşmaların 22 Eylül sonrasında yapılması gerekiyor.

Uygulamadaki gerçek zamanlı konuşmaları gösteren “Happening Down” sayfası da kapanıyor

Platform, bunlara ek olarak kitaplar olarak adlandırılan “Happening Down” olarak adlandırılan kısıtlamaları da kapatacağını duyurdu. Bu sayfa, kullanıcılar gerçek zamanlı olarak platformdaki konuşmaların takip edilmesini sağlamak olanak tanıyordu.

:
https://techcrunch.com/2023/03/09/reddit-is-shutting-down-its-clubhouse-clone-reddit-talk/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.