e
sv

RoboCop: Rogue City Çıkış Tarihi Ertelendi (Video)

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

RoboCop: Rogue City çıkış tarihi ile ilgili üzücü bir karar alındı. Duyurulduğu ilk günden itibaren merak içinde beklenen yeni RoboCop oyunu için yeni bir tarih verildi. Peki, RoboCop: Rogue City ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde.

Dünya çapında büyük bir popülerliğe sahip olan RoboCop’un hayranlarını oldukça sevindirecek bir gelişme yaşanmıştı. Nacon Connect 2021 yürütme sırasında yeni RoboCop oyunu duyurulmuştu.

RoboCop: Rogue City Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Teyon tarafından üretilen RoboCop: Rogue City isimli video oyununun çıkış tarihi ertelendi. Uzun bir süredir çoğu oyuncu tarafından sabırsızlıkla beklenen yeni Robocop oyunu 2023 yılının Eylül ayında PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için sürülecek. Switch sürümü ise daha ileri bir anda olacak.

Teyon daha önce Terminator: Resistance, Heavy Fire: Special Operations ve Robot Rescue gibi yapımlarda yer almıştı. Özellikle Terminator: Resistance, çok sayıda oyuncu tarafından oldukça beğenilmişti.

Video oyunlarında Alex Murphy yani RoboCop’u kontrol etme seçeneği. Birinci şahıs aksiyon macera türündeki yapımda yürütenlerle mücadele yürütme. Yayıncılığını Nacon’un üstlendiği yapımda Teyon ile Metro Goldwyn Mayer (MGM) isimli filmi yöneten iş birliği yapıyor.

Epic Games Kış Sonu İndirimleri Başladı: Sevilen Oyunlarda %75'e Varan İndirimler
OYUN

Epic Games Kış Sonu İndirimleri Başladı: Sevilen Oyunlarda %75’e Varan İndirimler

Bazı dönemler dağıttığı bedava oyunlar ve indirim kampanyalarıyla oyuncular çekmeyi başaran Epic Games, yine büyük bir indirim kampanyasıyla kış sezonunu kapatmaya hazırlanıyor.

Yeni RoboCop oyunu hakkında ne yaşıyor? Oyuna ilişkin düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorum bölümünden paylaşmayı unutmayın.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.