e
sv

Samsung, Fortnite’ta Mağaza Açtı: Bir Yandan Hayatta Kalıp Bir Yandan Galaxy S23 Toplayacaksınız…

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung, metaverse’ün en başarılı bulgularından Fortnite’ta kendi özel dünyasını yarattı. Dünya içinde Samsung ürünlerine göz atılabilir, özel bir mini oyun oynayabilirsiniz.

Fortnite, bir battle royale oyunu olarak çıkış yapsa da günümüzde metaverse konseptini en iyi yasatan platformlardan birine döndü. Fortnite evreni, artık markaların da özel dünyalar oluşturduğu topluluk alanına geldi.

Bugün de büyük bir marka daha Fortnite’ta boy göstermeye başladı. oyuncular, “Samsung Akıllı Şehir” adlı dünyaya atılarak Samsung’un ürünlerine göz atabilecek, mini oyunlar oynayabilecek.

Samsung’un Fortnite dünyasında neler var?

fortnite

Samsung, Fornite için yaratabilen yaratıklar etkileşimde bulunabilecekleri ürünler ekledi. Şirketin yeni Galaxy S23 cihazlarıyla kaplaması Galaxy Z serisi ve Odyssey serisi monitörler gibi ürünler, haritanın çeşitli noktalarında sergileniyor.

SAMSUNG

Dünya içinde ‘Fun Game Quest’ adlı saklambaç benzeri bir oyun da yer alıyor. oyuncular, dünyaya gizlenmiş Galaxy S23’leri bularak bu cihazlar oyun sonuna kadar elinde tutmaya çalışıyor.

SAMSUNG

Oyuncular, dünyaya gizlenmiş Nightography ve Knox hikayeleriyle da özel güçlere sahip olabiliyorlar. Gece çekimi Hedef bulan oyuncuların uzun mesafeleri görmelerini sağlayan yakınlaştırma yeteneğinene, Knox Randevu alan kişiler ise ekstra görevliye kavuşuyor.

Samsung’un Fortnite türleri nasıl girilir?

Fortnite’taki Samsung nesiller “8526-6648-9508” koduyla erişilebilir.

İLGİLİ HABER

18 Yaşından Küçükler, Fortnite Mobile Oynamayacak (Oyuna Servet Harcama Devri de Bitiyor)

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.