e
sv

Samsung Galaxy Z Flip5 İçin Şimdiye Kadarki En Gerçekçi Konsept Paylaşıldı: Kapağa İki Ekran Birden Geliyor!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung Galaxy Z Flip5’in yansımaları kapsamında konsept tasarımı yapılmıştır. Oluşturulan konsept tasarım, bilgisayarın iki kapak yuvasına sahip olmasını mümkün kılmanın önüne seriyor.

Güney Koreli teknoloji devi SAMSUNGözellikle de son birkaç yıldır saklama telefonlarıyla ilgi çekici. Hal böyle olunca da şirket, Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold serilerinin yeni modellerinin üzerine ekstra düşüyor. Gelen son haberler, Samsung Galaxy Z Flip5‘ in tasarımının az çok belli olduğunu görmek önüne seriyor.

Akıllı telefon sektörünün önemli bölümleri kaynakları arasında yer alan Buz Evreni, Galaxy Z Flip5 ile ilgili dikkat çekici bir iddiayı gündeme getirdi. Bu iddiaya göre birkaç ay sonra tanışacağımız telefon, Galaxy Z Flip4’ten çok daha büyük bir kapak görünümüne sahip olacak. Ice Universe, bu muhafaza kare şeklini ifade ediyor. Ayrıca bu ekrana, ikinci bir küçük ekran da ev sahipliği yapacak. İşte bu iddialar kapsamında, Galaxy Z Flip5’in en olası konsept tasarımları müstakil.

Samsung’un Türkiye’de satışına devam eden Galaxy Z Flip4 ve Galaxy Z Fold4 modellerine hemen sahip olmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Samsung Galaxy Z Flip5’in tasarımı böyle olabilir:

Samsung Galaxy Z Flip5 konsept tasarımı

Samsung Galaxy Z Flip4’ün kapağında, kameranın yakınında küçük bir ekran zaten bulunuyor. Oluşturulan konsept yapılandırmalarına göre Galaxy Z Flip5, bir yerine iki kapaklı kasaya birden sahip olacak. Küçük ekran, önceki modeldeki gibi saat ve bildirim odaklı çalışmaya devam edecek. Büyük ekran; Muhtemelen bildirimlerin büyük hallerini görüntüleme, widget oluşturma, hızlı ayarlara ulaşmak için ve hatta kamera vizörü olarak güvenliği.

SAMSUNG

İddialar kazanmakda yer alan bilgilerinden bazılarına göre Samsung, Galaxy Z Flip5’te yeni bir menteşe tasarımına olacak. Bu menteşe tasarımı, kolaylıkların tamamen katlanabilmesine olanak tanıyacak. Oluşturulan konsept tasarımda, bunun nasıl mümkün olabileceğini görüyoruz. Telefon, kağıt gibi tam olarak katlanıyor.

Samsung yüklü ekranlı telefon

Samsung’un bir ağustosunun tanıtılması muhtemelen olan Galaxy Z Flip5, çok büyük bir satır Qualcomm Aslanağzı 8 Nesil 2 işlemciden güç alacak. Kaynaklar, bu akıllı telefon Galaxy Z Flip4’ten daha iyi kameralara sahip olacaklarını ve şarj süresinin iyileşeceğini iddia ediyorlar. Galaxy Z Flip4 ile Galaxy Z Flip 5 arasında büyük bir boyut farkının olmayacağın konuşulması, batarya ömrünün özel optimizasyonlarla iyileşeceğini düşündürüyor. Tüm bunlar, Samsung’un gerçekleştireceği etkinlikte netleşmiş olacak.

İLGİLİ HABER

Annelerinizi Sürpriz Hazırlayın: Samsung, Artık Uygun Fiyatlı Telefonların Kutusuna da Şarj Aleti Koymayacak

Ayda sadece 1.000 TL ödeyerek satın alabileceğiniz Samsung modelleri için buraya tıklayabilirsiniz.

:
https://www.sammobile.com/news/galaxy-z-flip-5-massive-design-cover-display/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.