e
sv

Satın Almak İstediğiniz Ürünün Piyasadaki En Ucuz Fiyatını Bulmanızı Sağlayan Platform: Akakçe

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Satın almak istediği ürünü en uygun şekilde sahip olmak isteyenler, Akakçe’ye göz atabilir.

E-ticaretin popülerliğini her geçen gün artırdığı bir dünyada, alışveriş platformlarına erişmek için en sık tercih edilen elektronik cihazlar da artık cebimizden ayrılmayan mobil cihazlar oldu. Deneyim deneyiminden oluşan geniş imkanlar masaüstü sunan platformlar, mobil uygulamalar ile ilgili çeşitli de geliştirme ve servisleri sağlamakta.

Bu platformları bir araya getiren ve fiyat karşılaştırma ile ilgili geniş bir deneyim sunan Akakçe de app’leri ile market toplama birleşimi özelliği sunuyor. Uygulama içinde sepet karşılaştırmanın yanı sıra pek çok faydalı özelliği de yer alıyor.

Akakçe neler sunuyor?

akakçe

Akakçe, market avantajı avantajının yanı sıra aktüel market katalogları, ürün fiyat karşılaştırma sayfaları ve fiyat takip grafikleri gibi kullanıcı dostu deneyimlere de ev sahipliği yapıyor.

Akakçe Android uygulaması ile online alışveriş imkanı sunan tüm marketlerin ve market ürünü satan platformların fiyatlarını karşılaştıran marka, koleksiyonunuza eklediğiniz yerde daha ucuz olduğunu gösteriyor. Böylece duygusal sepetteki ürünlere en ucuz maliyetlerle mülk mülkiyeti fırsatı yakalanabiliyor.

Akakçe, ikinci el pazarına da adım attı:

“Ne Nerede En Ucuz Akakçe’de” sloganı ile kullanıcılara farklı hizmetler sunan platform, yakın zamanda “banayeni” projesiyle ikinci el pazarına da adım attı. Marka, ayrıca yine yakın bir zamanda araba fiyatlarını da karşılaştırmaya başladı.

Masaüstü veya mobilde deneyim fark etmiyor:

Gün masanın başında bilgisayar kullanım süresi uzun olan kullanıcılar Akakçe’nin Masaüstü deneyimini tercih edebilecekleri gibi mobil cihazlarını yoğun bir şekilde kullananlar da uygulama marketlerinden indirdikleri uygulama ile anlaşılabilir bir sonuçta üzerinde bu deneyimi sürdürebilir.

Huawei cihaza sahip kullanıcılar da Akakçe Huawei App Gallery üzerinden çalıştırma cihazlarına sahip olabilirler.

İndirimlerden nasıl haberdar olabilirsiniz?

akakçe

Akakçe’nin mobil uygulamalarını kullanmayaa indirdikten sonra faydalanacağınız birçok özelliği olduğu gibi bu özelliklerin size nasıl sunulacağından haberdar olmanız için de birçok seçeneğin sunulması. Satın almayı planladığınız bir ürün fiyat grafiğini takip etmek için “Takip Et” butonu ile söz konusu ürününüze dinlemek için ve herhangi bir indirim durumunda haberdar olabilirsiniz.

Sisteme kayıt olduğunuz e-posta adresinize gelen posta ile haberdar olabileceğiniz gibi cep telefonu veya tablet gibi bir mobil davranışıa kurduğunuz davranışların bildirimleri ile de anlık haberdar olabilir ve bütçe dostu bir alışveriş yapabilirsiniz.

Gelen bildirime tıklayarak ilgili ürün sayfalarını indirebilir ve indirime giren platforma tek tıkla ile ulaşabilirsiniz.

Akıllı alışveriş yapmak isteyenlere:

Android’in yanı sıra Akakçe App Store üzerinden edinilebilen ücretsiz mobil uygulamalar, kullanıcıların bütçe dostu alışveriş alışkanlığı kazanmasında etkili oluyor. Özellikle alışverişin peşinde koşanlar için de “Akıllı alışveriş nasıl yapılır?diye cevap veriyorsun.

Uygulama, kullanıcı alışkanlıklarını temel alarak düzenli olarak güncelleniyor ve deneyim en hızlı, akıcı ve anlaşılır bir şekilde sunmayı vadediyor.

Akakçe nasıl çalışıyor?

Akakçe, binlerce farklı kategori ve milyonlarca üretici onlarca platform üzerindeki fiyatlarını ‘Bilbot‘ isimli tarama robotu ile yakalayarak kullanıcılar için listeliyor. Ayrıca e-ticaret sitelerindeki Fiyatlar dışındaki fiziksel mağazalarında bulunan marka ve mağazaların reklamcılıklarındaki fiyatlar da saklanan sunmakta.

Markaların müşterilerindeki fiyatları diğer mağaza ve marketler ile karşılaştırılıyor, ilgili elde edilen e-ticaret platformlarındaki fiyatlar da karşılaştırılarak ekleniyor. Böylece ürün piyasasındaki en ucuz fiyata ve satın alınabileceği yer sunulması.

Bununla birlikte, eğer birikiminde yer alan fiyat, piyasadaki en ucuz fiyat ise yeşil bir uyarı yer alırken, piyasaya göre daha yüksek bir fiyat yer aldığında ise kullanıcı kırmızı ile uyarılıyor ve piyasadaki diğer fiyat seçenekleri gösteriliyor.

Akakçe’nin mobil uygulamalarını edinmek için:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.