e
sv

Satış Rekorları Kıran Hogwarts Legacy İçin “Devam Oyunu Geliyor!” Dedirten Açıklama

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Warner Bros. Games Başkanı David Haddad, son çıkışında Hogwarts Legacy ile ilgili konuştu. Haddad, oyun için “uzun vadede bir oyun serisi” olarak lanse etti.

Video oyun tutkunları, bundan birkaç hafta önce Hogwarts Mirası isimli yeni bir oyunla tanışma fırsatı yakaladılar. Warner Bros. Games tarafından yayınlanan RPG türündeki oyun, sahip olduğu Harry Potter teması ile büyük bir ilgi görmeyi başaramadı. Daha önce piyasaya sürüldüğünden dikkat çeken Hogwarts Legacy, Steam’de en çok istek deposu deposu oyun olarak tarihe geçmişti.

Şimdiyse bu Harry Potter oyunu ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Warner Bros. Games Başkanı David Haddad, Hogwarts Legacy’nin “uzun vade bir franchise” ifade etti. Oyunun DLC içermeyeceği, zaten geçmişi açıklanmıştı. Haddad’ın anlatımı, Hogwarts Legacy’nin bir seri halinde olmakHarry Potter çocukların yeni oyunlarla tanışmaya devam etmesini sağlamanın önüne seriyor.

Yeni Hogwarts Legacy oyunları için uzun süre bekleyebiliriz. Ancak yeni oyunların, ilk oyuna benzemesi muhtemel!

Hogwarts Mirası

Hogwarts Legacy geliştiricisi Avalanche Software, bu oyun için en az 5 yıl çalıştı. Bu süreçte, devasa bir harita oluşturuldu. Ayrıca bu harita, genel olarak oyuncular tarafından da beğenildi. Hal böyle olunca yeni Hogwarts Legacy oyunlarının, ilk oyun üzerine inşa taşımanı rahatlıkla yapabilir. Ancak ekip, yolun çok başında. Bu nedenle bir şeylerin netleşmesi için biraz daha zamana ihtiyaç var.

Bu arada; David Haddad, 16 Şubat’ta Variety’ye çıktığı röportajda, oyunun ilk haftasında 152 milyon saat oynandığını görmüştü. 21 Şubat’ta bu rakamlar güncelleyen Warner Bros. Games, Hogwarts Legacy’nin oynanış süresi 267 milyon saat geçti. Bu süreler, ilerleyen uzunluklar çok daha fazla kılavuzları kullanır. Zira oyunu izleyen ilgi kolay kolay düşecek gibi yıkamak.

Hogwarts Legacy için hazırladığımız geniş kapsamlı detayların ayrıntılarına ulaşmak:

İLGİLİ HABER

Hogwarts Legacy Hakında Bildiğimiz Her şey: Çıkış Tarihi, Hikayesi, Oynanış Dinamikleri

:
https://variety.com/2023/gaming/news/hogwarts-legacy-launch-numbers-harry-potter-1235530632/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.