e
sv

Sevilen Alien Oyunu Alien: Blackout Satıştan Kaldırılıyor!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Alien: Blackout, Ocak 2019’da iOS ve Android’de yayınlandı. Uzaylı İzolasyonuOlayların ardından oyuncuların Ellen Ripley’in kızı Amanda’nın kontrolünü bir kez daha ele geçirmesine olanak tanıdı.

Bir kontrol odasında geçen oyuncunun amacı, dört mürettebat üyesine Weyland-Yutani araştırma istasyonu boyunca rehberlik etmek ve onları istasyondan ve koridorlarda dolaşan Xenomorph’tan uzaklaştırmaktır.

Alien: Blackout 31 Ekim’de Satıştan Kaldırılacak

Popüler Uzaylı Oyunu Alien: Blackout Satıştan Kaldırılıyor!

Ancak oyunun resmi X hesabından yapılan açıklamada oyunun 31 Ekim’de kaldırılacağı duyuruldu. Uygulama mağazası ve Google Oyun mağazası0,99$ fiyatla satılmaya devam edecek.

Uzaylı: Karartma İlk duyurulduğunda, hayranların bunun bir mobil oyundan ziyade bir MMO nişancı oyunu olacağını varsaymasıyla sarsıntılı bir başlangıç ​​yaptı.

Amanda Ripley’in yer almasına ve Alien Isolation olaylarından sadece birkaç gün sonra geçmesine rağmen yayıncı FoxNext, duyurudan kısa bir süre sonra bunun Isolation’ın resmi devamı olmadığını açıkladı.

Steam Haftanın En Çok Satan Oyunlarını Açıkladı!
OYUN

Steam Haftanın En Çok Satan Oyunlarını Açıkladı!

Steam’de haftanın en çok satan oyunları belli oldu. SteamDB’nin paylaştığı listeye göre New World, geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunu oldu.

Peki daha önce Alien: Blackout’u deneyimlediniz mi? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.