e
sv

Silent Hill: Ascension’ın Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Hatırlarsanız oyun geliştiricisi Konami, geçtiğimiz yıl korku oyunu serisi Silent Hill için özel bir etkinlik düzenlemişti. Bu etkinlikte Silent Hill: Ascension ve diğer yapımlardan bahsetti.

Silent Hill: Ascension serinin diğer oyunlarından çok daha farklı bir şekilde piyasaya sürülecek. Çünkü oyuncular ya da seyirciler hikayenin gidişatını etkileyebilecek. İşte haberimizin devamı…

İnteraktif Bir Dizi Olacak!

Genvid Entertainment ve Konami tarafından piyasaya sürülecek olan Silent Hill: Ascension’ın çıkış fragmanı yayınlandı. Fragmanda dizinin ilham veren korku unsurları ve hikaye akışı oldukça ilgi gördü.

Silent Hill: Ascension hakkında yapılan açıklamaya göre yapımı bir oyundan ziyade interaktif bir seri olarak değerlendirmek daha doğru olacaktır. Çünkü oyuncular (veya seyirciler) hikayenin gidişatını kendileri belirleyecekler.

Oyuncular Silent Hill: Ascension’la etkileşime geçebilecek ve günlük canlı hikayeleri belirleyebilecek. Karakterlerin hareket ve hareketlerini hayal güçlerine göre şekillendirebilecektir. Yapımın ilk bölümü 1 Kasım 2023 Çarşamba günü yayınlanacak.

Haftalık paket bölümler, PlayStation 4 ve PlayStation 5’te Sony Pictures Core uygulamasında, Bravia Core uygulamasında ve seçili Xperia akıllı telefonlarda Xperia uygulamasında mevcut olacak.

Peki fragmanı nasıl buldunuz? Aşağıdaki bölümde düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.