e
sv

Sırf Kamerası için iPhone 15 Almak İsteyenlerin Mutlaka İzlemesi Gereken İnceleme Videosu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

iPhone 15 serisi için bir fotoğrafçının bizzat incelediği detaylı kamera inceleme videosu paylaşıldı. Telefon alırken kamera özelliklerini ön planda tutan tüketiciler, iPhone 15 almadan önce mutlaka bu videoyu incelemelidir.

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın iPhone 15 serisi tüketicilerle buluşmaya başladı. Hal böyle olunca teknoloji tutkunları Apple’ın yeni iPhone’larının tüm özelliklerinden yararlanabiliyor. test veİnternet üzerinden paylaşmaya başladılar. Şimdi sizlere iPhone 15 serisini sunuyoruz. kamera özellikleri Test edildiği dikkat çeken bir videodan bahsedeceğiz.

YouTuber ve fotoğrafçı Tyler Stalman, tüm iPhone 15 modelleri için detaylı bir kamera inceleme videosu paylaştı. Bu videodaki tüm modeller kamera performansları incelendi. Bu içerikte; Farklı ışık koşullarındaki performans, zoom, Pro Max’e özel telefoto kamera ve çekim modları gibi aklınıza gelebilecek her detay Stalman tarafından incelendi. Bir numaralı kriteriniz kamera kalitesi ise ve iPhone 15 de seçenekleriniz arasında yer alıyorsa, birazdan paylaşacağımız videoya göz atın. kesinlikle Bir göz atmalısın.

İşte iPhone 15’in kamera performansının incelendiği video:

Yukarıdaki videoda iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’in kamera özelliklerinin nasıl olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Üstelik bu telefonlarla elde edilen görüntüler iPhone 14 ile karşılaştırılabiliyor. karşılaştırmalar Ayrıca mevcut. Bu incelemede en çok dikkat çeken konulardan biri “eylem moduHakkında konuşacağız.

iPhone 15’teki aksiyon modunun performansı şu şekilde:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.