e
sv

Son Zamanların En Korkutucu Oyunlarından Paranormal Tales’ın Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Son yıllarda özellikle bağımsız geliştiricilerin işletmesi daha fazla ödeme sahibi olmasıyla birlikte yükseliyor korku oyunu janrasıher geçen gün yeni ve öncekilerden daha korkunç bir oyunla tanışmamızı sağlıyor.

Yakın zamanda geliştirilmeye başlanan ve erken alfa Dönem için oynanış görüntüsü yayınlanan Paranormal Masallarvücut kamerası görüş açısıyla birlikte oldukça tüyler ürpertici!

Paranormal Tales Erken Alpha Oynanış Görüntüleri

Gerçek Olmayan Motor 5‘in etkisini gösteren Paranormal Masallar, her biri farklı hikayeye sahip bölümlerden oluşur. Oyun yüksek grafiklerinin üstüne vücut kamerası olarak tabir edilen vücut kamerası görüş açısının kullanım, gerçekçiliği artırıyor.

Resident Evil, Silent Hill ve PT gibi oyunlardan ilham alan iki arkadaş tarafından amaçlanan Paranormal Tales, ismine benzerliği de taşıdığı Paranormal Aktivite adlı ünlü korku filmi serisiyle de canlandırmalar taşıyor.

Uzun vadeli bir proje olarak edinilmesi Paranormal Tales’ın ne zaman çıkış yapacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

  En İyi Tek Kişilik Korku Oyunları
OYUN

En İyi Tek Kişilik Korku Oyunları

Korku türünün tekrar yükselmesine geçilebilir. Pek çok tek kişilik korku oyunu tekrardan sunuldu. Bazılarının yeniden yapımı söz bazı konularının da devamı gelecek yıllarda buluşacak.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.