e
sv

Spider-Man 2 Oyununun Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Marvel’s Spider-Man 2’de Venom karakterini seslendiren Tony Todd, yeni Spider-Man oyununun ne zaman piyasaya sürüleceğini açıkladı. arkadaşlar Spider-Man 2 çıkış tarihi belli oldu. Todd tarafından yapılanlarla ilgili ayrıntılar haberimizde.

Marvel’s Spider-Man 2 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Geçtiğimiz yıllarda duyurulan Spider-Man 2 isimli yeni Örümcek Adam oyunu ile oldukça ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Çok sayıda oyuncu merakı içinde beklenen oyunun çıkış tarihi belli oldu.

Tony Todd, Marvel’s Spider-Man 2 oyununun 2023 yılının eylül ayı içinde piyasaya sürüleceğini ileri sürdü. Insomniac, oyunun çıkış tarihi ile ilgili resmi bir yerde bulunmadı ama daha önce söz konusu yapımın sonbahar sezonunda satışa sunulacağına yönelik bir iddia ortaya atılmıştı.

Platoon, Candyman ve Final Destination gibi filmlerde rol alan Todd’un 2021 yılında yeni Spider-Man oyununun Venom karakterini seslendireceği duyurulmuştu. Ayrıca Peter Parker’ı Yuri Lowenthal, Miles Morales karakterini ise Nadji Jeter’in seslendireceği söyleniyor.

İlk olarak 2018 yılında PlayStation 4, 2020 yılında PlayStation 5, 2022 yılının ağustos ailesi ise PC platformuna çıkan Marvel’s Spider-Man, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip.

Bir Dönemin Popüler Battlefield Oyunları Satıştan Kaldırılıyor!
OYUN

Bir Dönemin Popüler Battlefield Oyunları Satıştan Kaldırılıyor!

Electronic Arts (EA) tarafından alınan karara göre bir dönem dünya çapında oldukça büyük bir popülerlik elde eden bazı Battlefield oyunları satıştan kaldırılacak.

Insomniac Games tarafından geliştirilmekte olan yeni Spider-Man oyunu hakkında ne zaman? Yeni Örümcek Adam oyunu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından paylaşmayı unutmayın.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.