e
sv

Star Wars Jedi: Survivor Hikaye Fragmanı Yayınlandı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

İlk çıkış dönemi büyük başarı yakalayan ve birçok kişi tarafından hikayeli Star Wars oyunları arasında başarılı bir yapım olarak tescillendi yıldız savaşları jediikinci oyunla devam ediyor. Yıldız Savaşları Jedi: Survivor için resmi hikaye fragmanı yayınlandı.

İlk maç eğitimini tamamlayamayan genç Padawan Cal‘ın macerasına konuk olmuştuk. Yeni oyunla birlikte Jedi becerileri geliştiren Cal, Star Wars’un bilinen bileşenleri ve yeni gezegenlerinde İmparatorluk askerleriyle mücadele edecek.

Star Wars Jedi: Survivor Hikayesi

Bugünün hikaye fragmanıyla birlikte oyunun başında da ortaya çıktı. İlk oyundan 5 yıl sonrasını ele alan Yıldız Savaşları Jedi: Survivorartık eğitimsiz bir Jedi olmak yerine yeteneklerini geliştirmiş bir Cal ile bizleri tanıştırıyor.

İlk oyun yoldaşlarımız olan Mantis Mürettebatı ile yeniden bir araya gelen Cal, kaderini imparatorluğun gölgesinde yönettiğinde dostlarını dünyanın yeni gezegenlerine ve gezegen sınırlarına sürükleyecek.

Yıldız Savaşları Jedi: Kurtulan, 28 Mart’ta PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak.

Eğer hala oynamazsanız hazır indirimdeyken ilk oyun olan Star Wars Jedi: Fallen Order’ı Steam’den %90 indirimle 27,99 TL‘ye satın alabilirsiniz. Toplama, bu kampanya Steam İlkbahar İndirimleri kapsamında 23 Mart’a kadar geçerli. Daha fazla indirimli oyun için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Steam İlkbahar İndirimleri Başladı: Hangi Oyun Alınır?
OYUN

Steam İlkbahar İndirimleri Başladı: Hangi Oyun Alınır?

Steam İlkbahar İndirimleri, 16 Mart saat 20.00’de resmen başladı. 23 Mart’a kadar olan kampanyalar kapsamında birçok popüler maç %70’e varan indirimler yapıldı.

Star Wars Jedi Fallen Order Türkçe Yama Nasıl Yapılır?
OYUN

Star Wars Jedi Fallen Order Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

En iyi Star Wars oyunlarından biri olan Star Wars Jedi Fallen Order, oldukça beklenmedik bir rakip imza attı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.