e
sv

Starfield Çıkış Tarihi Belli Oldu: İşte Tanıtım Fragmanı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Uzun kripto kullanıcıları tarafından istenen büyük uzay konsepti oyunu nihayet geliyor. bethesda‘nın bir sonraki büyük projesi olan yıldız alanı için sonunda çıkış tarihi paylaşıldı.

Twitter’dan yapılan paylaşımda aynı zamanda oyun ilk tanıtım fragmanı de yayınlandı. Starfield çıkış tarihiBethesda tarafından 6 Eylül olarak açıklandı.

İşte Starfield Tanıtım Fragmanı

Yaşlı Parşömenler gibi sevilen rol yapma oyunlarına imza atan başarılı firma bethesdaMicrosoft’un şirketini satın almasının ardından ilk büyük proje için hazırlanıyor. Uzay konseptli açık dünya-rol yapma oyunu olarak tanıtılan yıldız alanıuzun süren geliştirme süreci ve ertelemelerin ardından nihayet çıkış yapacak.

Artık son denemeye gelen oyunu test etmek için Starfield Direct adıyla seçilen bazı oyunculara katılarak oyunu belirli bir deneyimleyebileceği bir etkinlik düzenlenecek. Starfield Doğrudan gerçekleştirmenin 11 Haziran’da gerçekleşmesi planlanıyor.

Geçen haftalarda oynanış görüntüsünün de yayınlandığı oyun, nihayet 6 Eylül 2023 çıkış yapacak gibi görünüyor.

Starfield Oynanış Görüntüleri

Todd Howard Röportajından Yeni Starfield Detayları Çıktı
OYUN

Todd Howard Röportajından Yeni Starfield Detayları Çıktı

Yeni Starfield detayları devam ediyor. Şu anlık çok fazla bir şey bilmediğimiz oyun için, Todd Howard tarafından üretilen yeni bilgiler ile yavaş yavaş kafamızda bir şeyleri şekillendirmeyi sağlıyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.