e
sv

Starfield, GeForce NOW’a Geldi!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Starfield, NVIDIA’nın bulut oyun hizmeti GeForce NOW’a eklendi. Oyuncular artık bu oyunu en yüksek kalitede oynayabilecekler. Tabi bunun için güçlü bir internet erişiminizin olması gerekiyor…

Yılın en çok beklenen video oyunlarından biri Yıldız alanı Konuya ilişkin dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Uzay temalı yapım, NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce NOW’a eklendi. Böylece Starfield’ın oynanabileceği yeni bir ortam yaratılmış oldu. Oyuncular ücretli paketler satın alabilir veya NVIDIA GeForce ŞİMDİ Sunulan ücretsiz deneme paketi ile Starfield’ın neler sunduğunu deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Bethesda’nın PC’ler için popüler oyunu oldukça yüksek sistem gereksinimleri vardır. Bu durumla uğraşmak istemeyen kullanıcı, Starfield’ı NVIDIA’nın bulut oyun sistemini kullanarak oynayabilecek. Elbette en iyi deneyimi yaşamak için en iyi internet erişimi Sahip olunması gerekecek.

PC versiyonunu satın almaktan daha ucuza mal olacak!

Starfield NVIDIA GeForce ŞİMDİ

Starfield’ın en uygun fiyatlı PC versiyonu 899,00TL için satın alınabilir. İyi bir bilgisayarı olmayan oyuncular, bu oyunu satın aldıktan sonra NVIDIA GeForce NOW abonesi olarak Starfield’a erişebilecekler. NVIDIA GeForce NOW abonelik paketleri 244 TL’den başlıyor. 2.100 TL’ye kadar Diyelim ki çıktı. İyi bir bilgisayarınız yoksa ve Starfield oynamaya kararlıysanız seçebileceğiniz en iyi yöntem NVIDIA GeForce NOW’dur.

ALAKALI HABERLER

Starfield’ın Türkçe Yaması Yayınlandı [Hemen İndirebilirsiniz]

Şunu da belirtmekte fayda var: Zaman takıntınız yoksa ve her 30 dakikada bir oturumunuzu kapatmak sizin için sorun değilse, NVIDIA GeForce NOW Basic paketini göz önünde bulundurun. özgür Olarak da kullanabilirsiniz. Diğer taraftan; Basic pakette RTX gibi özelliklerin bulunmadığını belirtmeliyiz. Görüntü kalitesi de biraz düşük olacak.

Starfield’da Türkiye’nin nasıl göründüğünü merak ediyorsanız:

ALAKALI HABERLER

Starfield’da Türkiye ve Dünya Nasıl Görünüyor? [Video]

Kaynak :
https://www.theverge.com/2023/9/13/23871170/starfield-geforce-now-nvidia-cloud-gaming

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.