e
sv

Starfield’ın Türkçe Yaması Yayınlandı [Hemen İndirebilirsiniz]

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Starfield için Türkçe yama oluşturuldu. Henüz beta aşamasında olan yama, ana hikayedeki diyalogları ve arayüzü Türkçeye çeviriyor.

Yılın en çok konuşulan oyunlarından biri Yıldız Alanı Konuya ilişkin dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Geçmişte birçok popüler oyunun Türkçe çevirilerini yaptı.Anonim Çeviri“Takım, Starfield’ı Türk yapan yamayı tüm oyuncuların kullanımına sundu. beta aşamasında Yama, oyunculara Türk Starfield deneyimi sunacak.

Anonymous Translation tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda Türkçe yamanın henüz yayınlanmadığını görüyoruz. tamamlanmamıs Görürüz. Ekip, şu anda sadece ana hikaye ve arayüzdeki diyalogları tercüme ettiklerini, sürecin devam ettiğini duyurdu. Ve evet, Türkçe yaması beta aşamasında olduğu için düzgün bir şekilde yayınlanamayacak. çalışmayabilir. Ancak yine de şans vermek isteyen oyuncular bu yamayı hemen deneyimleyebilirler.

Starfield Türkçe yaması ücretsiz değil!

Starfield türkçe yamasını indir

Anonim Tercüme aylık abonelik sistemiyle hizmet vermektedir. Yani Starfield’ın Türkçe yamasına erişmek isteyen oyuncular aylık 85,5 TL Anonim Çeviri’ye abone olmaları ve ardından Türkçe yamayı indirmeleri gerekiyor. Bu sırada; Aboneliği başlattıktan sonra Starfield’ın Türkçe yamasını bir kez kütüphanenize eklemelisiniz. yeterli. Ay sonunda aboneliğinizi yenilemeseniz bile Türkçe yamaya erişebileceksiniz. Bunun sadece Starfield için değil, Anonymous Translation tarafından Türkçe yamaları oluşturulan diğer oyunlar için de geçerli olduğunu söyleyelim. Ancak aboneliğinizin, Anonymous Translation’ın Türkçe yaması için yayınladığı güncellemeleri indirmeye devam etmesi gerekecektir.

Starfield Türkçe yama sayfasındaki yorumlara baktığımızda yamayı deneyimleyen oyuncuların bulunduğunu ve ufak tefek sorunlar yaşasalar da oyunu Türkçeleştirmeye çalıştıklarını görüyoruz. neyi başardın Görürüz. Ekip, tüm sorunları çözecek stabil sürümün birkaç ay içinde geleceğini belirtiyor. Bu sırada; Starfield Türkçe yama oyunu tüm versiyonlar için Kullanılabileceğini belirtelim. Game Pass aboneleri bile bu yama ile oyunu Türkçeye çevirebilecek.

Starfield Türkçe yaması için Burada Bağlantıyı inceleyebilirsiniz.

Starfield’da Türkiye ve Dünya’nın nasıl göründüğünü merak ediyorsanız:

ALAKALI HABERLER

Starfield’da Türkiye ve Dünya Nasıl Görünüyor? [Video]

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.