e
sv

Steam’e Yeni Özellik Geliyor: Oyuncuların Hayatını Kolaylaştıracak!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Popüler dijital oyun platformu Steam’e yeni özellik ekleneceği ortaya çıktı. Gün yüzüne çıkan özellik, oyuncuların Steam üzerinden video oyununu alamamasını sağlayacak. Söz konusu anlatımlarla ilgili ayrıntılar haberimizde.

Steam’e Eklenecek Yeni Özellik Neler Sunacak?

Dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından tercih edilen Steam isimli dijital oyun hizmetinde yer alan özelliklerin sayısı artmaya devam ediyor. Valve, platforma ait yeni özelliklerin içerdiği kullanım deneyimini tanımlamayı hedefliyor.

SteamDB platformu ile sevilen Pavel Djundik, Twitter hesabı üzerinden Steam ile ilgili oldukça önemli bir paylaşımda bulundu. Djundik, Valve şirketi dijital oyun platformunun kapsamında ve web sürümünde kullanılan “Game Notes” adlı yeni bir özellik üzerinde ileri götürüldü.

Oyuncuların yeni özelliği sayesinde Steam üzerinden bir video oyunu depolamak herhangi bir programa veya kağıt kaleme ihtiyaç duymadan çok pratik bir şekilde mümkün değil. Bu, oyun oynamak genellikle çeşitli notlar alan oyuncular için oldukça kullanışlı bir özellik olacak.

Valve, ortaya atılan iddia ile ilgili herhangi bir resmin yanında bulunmadı. Bu nedenle Game Notes olarak yönetici özelliğinin platforma eklenip eklenmeyeceği kesin değil.

Steam Haftanın En Çok Şeytan Oyunları (7-14 Mart 2023)
OYUN

Steam Haftanın En Çok Şeytan Oyunları (7-14 Mart 2023)

Steam’de toplantı en çok görüşme listesi belli oldu. SteamDB tarafından listeye göre geçmişte erken erişime açılan Sons of the Forest adlı video oyunu oldukça büyük bir başarının altına imza attı.

Özellikle RPG türündeki yapımlarda faydalı olabilecek kullanım hakkında ne süreleri var? Bilgisayarda oyun oynamayı değil tutmayı tercih mi ediyorsunuz? Konuya ilişkin düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorum kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Buhar

Buhar

Steam, Valve şirketi tarafından elde edilen popüler dijital oyun satın alma ve oyun platformudur.

indir

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.