e
sv

Strateji ve Hayatta Kalma Türlerini Bir Araya Getiren Mobil Oyun: Doomsday: Last Survivors

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

On milyonlarca oyuncuya sahip IGG’nin Doomsday: Last Survivors oyunu neler sunuyor?

Lords Mobile, Mythic Heroes ve Castle Clash gibi milyonlarca oyuncuya erişen oyunların geliştiricisi IGG, hayatta kalma türü tutkunları için de bir seçenek sundu. Kıyamet Günü: Son Kurtulanlarhayatta kalma türü ve stratejisini bir araya getiren oyunculara farklı bir tat sunmayı hedefliyoruz.

Doomsday: Last Survivors, bugüne kadar hem iOS hem de Android’de milyonlarca oyuncu tarafından indirildi, sadece Android’de 5 milyon indirmeyi aştı. Gelin, mobil oyunu yakından görelim.

Doomsday: Last Survivors neler sunuyor?

Kıyamet Günü: Son Kurtulanlar

Doomsday: Last Survivors, oyuncular, zombilerin hüküm sürdüğü bir dünyada hayatta kalma mücadelesine atıyor. Strateji türüyle harmanlanan oyun sığınaklar inşa ediyor, haritayı genişletiyor ve yöntemlerini toplayarak büyük bir savaşı yönetiyoruz.

Oyunda tek bir karakteri yönlendirmiyoruz. Kendine has yeteneklere ve konuşmaya sahip farklı sınıflardan karakterler ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Ayrıca farklı birlik tiplerini eğiterek kahraman becerileri ile yeni savaş hedefi oluşturuyoruz.

Aynı zamanda diğer oyunculara karşı da mücadele ediyoruz:

Kıyamet Günü: Son Kurtulanlar

Oyunda daha fazla materyal elde etmek için sadece zombilerle mücadele etmeye yetmiyor. Oyuncular, daha fazla kaynak için diğer oyuncuların sığınaklarına baskınlar düzenleyebiliyor. Tabii aynı baskınların bölümlerinde siz de olabiliyorsunuz. Bu baskınlara karşı gelmek için de sığınağınızı korumanız ve korumanız gerekiyor.

Siz ve diğer oyuncular sığınaklar, bölgesel arazi sistemi üzerinde gösteriliyor. Böylece oyuncular, sığınmak istedikleri yeri yakından görebiliyor, uydu görüntüsü aracılığıyla inceleyebiliyor.

Oyun, Türkçe dil desteğine sahip:

Kıyamet Günü: Son Kurtulanlar

Türkçe dil desteği ile Türk oyunculara doğrudan hitap eden oyun, dil engeline bulmaktan Yardım ve savaşma fırsatı da sunuluyor.

Sürpriz ödüller ve oyunla ilgili tüm ayrıntılar Discord sunucusunda:

Kıyamet Günü: Son Kurtulanlar

Doomsday: Last Survivors ile ilgili daha fazla detaya erişmek istiyorsanız, oyun küresel Discord sunucusu katılabilirsiniz. Sunucu olsa olsa da “Türkçe dil” sorumluluğunu üstleniyor Türkçe kanallara erişimdiğer oyuncularla sohbet edebilirsiniz.

Ayrıca oyun için özel kod paylaşımları, sürprizlerle gelen mini etkinlikler ve güncellemelere ilişkin son bilgiler de sunucudan takip edilebiliyor. Discord sunucusuna bu bağlantıya tıklayarak ulaşım.

Doomsday: Last Survivors’ı indirmek için:

Kıyamet Günü: Son Kurtulanlar

İLGİLİ HABER

Popüler Oyun Lords Mobile’ın Geliştiricisi IGG’den Deprem Bölgesine Toplamda 200 Bin Dolarlık Destek

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.