e
sv

Tamindir, Adını En İyi Oyun Siteleri Listesine Yazdırdı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

onun senesi Türkiye’de Oyun tarafından düzenli olarak yayınlandı Türkiye Oyun Sektörü 2022 Rapor içerisinde Tamindir ve Turuncu Levye yerini aldı.

Türkiye’de oyun üzerine içerik üretimi yapan web sitelerinin değerlendirildiği listeye erişim 22 siteyi kazanmayı hak etti.

Tamindir, Adını En İyi Oyun Siteleri Listesine Yazdırdı!

Tamindir, Oyun Sektörüne Günlük İçerikleriyle Yüksek Trafik Yakaladı

Sadece oyun odaklı değil, teknoloji ve popüler yaşam dinamikleri üzerine de öğretici ve bilgilendirici içeriklerle okuyucularına hizmet veren Tamindir, 2022 trafikleri baz yüklerinden etkilenen En İyi Oyun Siteleri kategorisi sıralandı.

Tamindir gibi CNT Etkileşimli çatısı altında bulunan, oyun odaklı ekibimiz Turuncu Levye de listeye girmeyi başaran siteler arasında yerini aldı.

Tamindir olarak siz değerli okurlarımıza haftalık bir şekilde derlediğimiz oyun kataloğu ve indirim indirimi, oyun dünyası nabzı ve oyun erişim listeleri elde etmekten büyük mutluluk kaynağı.

İnternetten daha güvenli bir şekilde dosya indirmek isteyenler için kurulan Tamindir, kuruluş amacının yanında teknoloji ve oyun dünyası üzerine soru ve zorluklarınız için bir tık uzağınızdaki yardımcınız olmaya devam edecek!

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.