e
sv

Telefonlar, 5 Dakikada Şarj Olacak: Redmi, 300W Hızlı Şarj Teknolojisini Duyurdu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Redmi, akıllı telefonlara 300 watt hızlı şarj desteği sağlayan yeni bir liderlik görünümü. Bu teknoloji ile 4.100 mAh batarya kapasitesinde bulunan bir akıllı telefon, sadece 5 dakikada tam şarj oluyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin alt markası olarak ticari işletmeyi sürdüren redmi, akıllara durgunluk veren yeni bir hızlı şarj tarzı bakış açısı. Tam 300 watt Hızlı şarj desteği sunan bu teknoloji, 4.100 mAh kapasiteli bir bataryası bulunan özel bir Redmi Not 12 Discovery Edition’ı sadece 5 dakika şarj etti.

Hızlı şarj desteği pek çok kullanıcı için önemli olsa da akıllı telefonlara, ultra yüksek güçlere karşı koyabileceklere kadar dayanıklı değiller. Hızla başa çıkmak için temel batarya olmak üzere akıllı telefon hizmetlerini korumak gittikçe zorlaşıyor. Bunun bilincinde olan Redmi, 300 watt hızlı şarj teknolojisi için bir dizi özel teknoloji kullandığını, 50’den fazla koruma ögesinin entegre edildiğini ifade ediyor.

Redmi’nin 300 watt hızlı şarj teknolojisinin kullanılabilir olup olmadığı belli değil

Redmi 300W hızlı şarj

Redmi, Weibo üzerinden çalıştırma hızlı şarj teknolojisi ile ilgili detay sonuçları. Yani bu gibi akıllı telefonlara ulaşıp ulaşmayacağı henüz net değil. Sektördeki diğer akıllı telefonlara hizmet, 45-66W hızlı şarjın oldukça yaygın ve sahiplerine göre da kabul görmüş olduğunu görüyorum. Peki bunlardan daha yüksek daha hızlı şarj desteği sunan hiç mi telefon yok? Elbette var. Basit bir örnek vermek gerekirse Redmi Note 12 Explorer Edition’da 210 watt hızlı şarj bulunuyor.

İLGİLİ HABER

Hızlı Şarj Kullanımlarının Bataryasına Zarar Verir mi?

Teknoloji şirketi, geliştirdiği hızlı şarj desteği ile ilgili bir video paylaştı. Bu video, bataryası boş olan iletişim sadece 30 yaşında 5 şarjın yüzde kaçının önüne seriyor. Telefonun yüzde 50 şarj olma süresi ise 2 dakikadan biraz daha uzun sürüyor. 5. dakikaya geldiğimizde ise telefonun yüzde 100 şarj olduğunu görüyorum. 300 watt hızlı şarj destekli bir devletin piyasaya sürülüp sunulacağını hep birlikte örnekler.

Redmi’nin 300 watt hızlı şarj ünitesi test ettiği demoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

:
https://wccftech.com/redmi-has-just-revealed-its-crazy-300w-charging-tech/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.