e
sv

The Last of Us İptal mi Edildi?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Naughty Dog tarafından geliştirilen aksiyon ve macera oyunu The Last of Us’ın iptal edildiğine dair söylentiler ortaya çıktı. Sosyal medyada yayılan dedikodular oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı.

Şimdilik sadece iddia olarak kalan iptal haberinin detayları neler? Naughty Dog neden The Last of Us’ı iptal etmek istesin ki? İşte haberimizin devamı…

Kötü Bir Versiyon İmajınıza Zarar Verebilir!

The Tipster isimli bir kullanıcının X platformunda yaptığı paylaşıma göre stüdyo içindeki çok oyunculu oyunun iptal edilmesine karar verildi. Bu karardaki en büyük etken, kötü bir çıkışın stüdyonun imajına zarar vereceği düşüncesiydi.

Bu haberin gelmesi pek de şaşırtıcı değil zira oyun geliştiricisinin The Last of Us’ı yeniden değerlendirdiği zaten biliniyordu. Hatta stüdyo personelinin işten çıkarılmaya başlandığı yönünde haberler bile vardı.

Naughty Dog’un oyuna daha fazla vakit ayırmak istediğine dair dedikodular ortalıkta dolaşırken, yakın zamanda iptal haberinin de gelmesi bekleniyor. Henüz resmi bir açıklama olmasa da çok oyunculu oyun The Last of Us, yakında oyuncuları üzecek haberlerle karşımıza çıkabilir.

Çok oyunculu oyunu iptal edip en iyi kısımlarını The Last of Us Part 3’e entegre etmeyi düşünen Naughty Dog’un önümüzdeki günlerde bir açıklama yapması bekleniyor.

GTA 6 Hakkında Yeni Gelişme: Oyunun İlk Reytingi Ortaya Çıktı!
OYUN

GTA 6 Hakkında Yeni Gelişme: Oyunun İlk Reytingi Ortaya Çıktı!

Bir sonraki GTA oyunu muhtemelen şu anda dünyanın en çok beklenen oyunu. Oyunun çıkışı kaçınılmaz olarak yaklaştıkça, oyunu bekleyenler daha fazla bilgi için ellerinden gelen her yere bakmaya başlıyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki bölümde bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.