e
sv

Tim Cook’tan “ChatGPT Rakibi Sohbet Botu” İddiasını Doğrular Nitelikte Açıklama!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple CEO’su Tim Cook, yapay zeka hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cook, yıllardır yapay zekaya yatırım yaptıklarını söyledi.

Yapay zeka son dönemde hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Bugün orijinal görseller oluşturmak veya makaleler yazmak için yapay zeka tarafından desteklenmektedir Teknolojileri kullanıyoruz. Ancak daha fazlasının yolda olduğunu herkesin bildiği bir gerçek. Son dakika haberleri, ABD merkezli teknoloji devi ElmaBu sektörde oyun kurucu olmak için perde arkasında çalıştığını ortaya koyuyor.

Bazı sektör kaynaklarına göre Apple, yapay zeka odaklı araçlara odaklanıyor. sol arka. Aslında bu yanlış bir fikir değil. Google Bard, ChatGPT ve Microsoft’un CoPilot’u gibi yapay zeka araçları halihazırda kullanıma sunulurken Apple’dan böyle bir gelişme görmedik. Ancak Apple CEO’su Tim Cook’un Reuters’e verdiği röportajda şirketin üretken yapay zekaya odaklandığı belirtiliyor. çok ciddi yatırımlar Ne yaptığını gösteriyor.

“Yıllardır yapay zekaya yatırım yapıyoruz”

Tim Cook yapay zeka açıklaması

Tim Cook’un konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: Yıllardır üretken yapay zeka da dahil olmak üzere çok çeşitli yapay zeka teknolojileri üzerinde çalışıyoruz. araştırma yapıyoruz. İnsanların hayatlarını zenginleştirmeye yardımcı olmak için ürünlerimizi sorumlu bir şekilde geliştirmeye, bu tür teknolojilere yatırım yapmaya ve yenilikler yapmaya devam edeceğiz. Açıkçası çok yatırım yapıyoruz ve Ar-Ge harcamalarımızda Ayrıca görebilirsiniz.

ALAKALI HABERLER

“Üzerinde çalışmıyoruz” ve “yasaklı olabilir” denilen GPT-5’in yolda olduğu öğrenildi

Ar-Ge harcamaları konusunu hemen açıklayalım: Apple’ın açıkladığı resmi verilere göre şirket, 2023 yılının başından bu yana yalnızca Ar-Ge faaliyetleri için harcama yapıyor. 22,61 milyar dolar para harcadı. Bu rakam geçen yılın aynı dönemine göre 3,12 milyar dolarlık artış Olan biteni ortaya koyuyor.

Yeni bir iddia: Apple, ChatGPT’ye rakip olacak bir sohbet botu geliştiriyor!

elma yapay zekası

Bloomberg’den Mark Gurman, yalnızca birkaç hafta önce Apple hakkında patlayıcı bir açıklama yaptı. Tüm detayları burada haberimizde veriyoruz. Açıklamaya göre Apple’ın ChatPGT’ye rakip olacak yapay zeka destekli yeni bir chat botu üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Gurman’a göre bu chatbot 2024 yılında çıkacak. Sektörün popüler kaynaklarından Ming-Chi Kuo şunları söyledi: daha sonraki bir zamandan Hakkında konuşmak. İşte Tim Cook’un bu iddianın doğru olabileceğini ortaya koyan açıklamaları.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.